Práca v súkromnej škôlke
dobrý deň prosím vás to teraz som vstala učila štátnej, má možnosť určite zobral M škôlke. jeden rodinný tip a iba 2 triedy ale bojím sa že tam namiesto toho čo mám robiť budem robiť všetko. Vie mi niekto povedať ako sa tam robí naozaj
Nie je statna ako statna a ani sukromna ako sukromna. V nasej sukromnej rozhodne nerobi pani ucitelka vsetko, je tam aj iny personal. Treba zistit ako to je v tejto konkretnej, aj ked "rodinny typ" moze evokovat presne to co pises ale vobec nemusi.
treba sa rovno spýtať na pohovore na to, čo všetko naozaj robia učiteľky, lebo do škôlky, kam chodili moje deti učiteľky naozaj robili len svoju prácu a nič navyše. Oproti štátnej mali výhodu, že tam boli celý deň 2, nie jedna.
Suhlasim s vyssie napisanym, neviem preco sa tu na MK traduje, ze ucitelka v sukromnej skolke automaticky robi vsetko. Nie je skolka ako skolka, v tej nasej (sukromnej), je ucitelka naozaj len ucitelka, kucharka a upratovacka su separatne osoby 🤷♀️ Plus ucitelky su tam v triede vacsinu casu na tie deti dve, nie je jedna sama ako to byva v statnych…
@mama4444 nechápem, co všetko by si mala robiť. My máme deti v súkromnej škôlke, kde sú učiteľky, asistentky, upratovačka (ktorá pomáha aj s obliekaním, dá aj deti na záchod, keď učiteľka nemôže). Nechápem, kde sa toto zobralo, ze učiteľka v súkromnej škôlke je dievča pre všetko. Keby to tak bolo, rodičia by tam tie deti nedávali, keďže poplatky vo väčšine súkromných zariadení sú vyššie.
@mama4444 tiež som pracovala v 2 súkromných a mali sme pani čo vydávala obedy, prezliekala prádlo, upratovala a pomáhala s deťmi, keď sme išli von.Nerobila som nič navyše len s deťmi.Minus, že bolo otvorené okrem 2 t v lete stále.Plus oveľa vyšší plat, pekne priestory, pekný dvor, zaujímavé akcie a hlavne menej deti.Minus a veľké, že sme mali deti od 2 r s plienkou, cumlom a s tými bolo najviac práce boli unavené, nestíhali tempo, zaspavali pri obede, bolo treba robiť okolo nich všetko obliecť, obuť, nakrájať jedlo....V štátnej máš už deti samostatnejsie, lebo sú od 3plus

@mama4444 ja by som zo štátnej do súkromnej nešla. A ano na 90% budeš robiť všetko