Práca v zahraničí
Ahojte, skoncila som skolu a chcela by som odist zarobit si do zahranicia, no mam trochu strach, nemam s kym ist (to by az tak nevadilo) ale ani nepoznam nikoho kto isiel, vedeli by ste mi poradit nejku serioznu firmu, nieco konkretne s cim mate skusenost? Nechcem si najst nieco naslepo a zapliest sa do niecoho
Tak ked niekto povie vacsina, tak je to dokonca viac ako polovica. Nie?
Skrata dneska job v zahranici je fakt o drzku. Doba sa velmi zmenila.
Doporucujem nabrat nejake skusenosti, vyprofilovat sa vo svojom fachu, dostudovat jazyky a potom s tym niekam vonku. Ale nie cez kona.
Ale inac, ked neplanujes zit v zahranici, tak zostan na SK a buduj si existenciu tam.
@number19 nemusite mi hovorit kde si mam budovat existenciu, vdaka
a chces si najst nieco v com si vyucena alebo len tak na privyrobenie hocico? praveze co poznam aj ludi v mojom okoli, len sa zbalili a vrhla sa na cestu a ze tam si uz nieco najdu. nebali sa dokonca ani toho ze poriadne jazyk neovladaju.
@beatik3 hocico, viem ze to tak ludia robia aj tak ale ja by som takto asi nemohla/nechcela, ist do neistoty
Segra robi teraz pre EuroJob, skus vygooglit
Ahoj...no včera som úplne náhodou narazila na tuto debatu, nikdy sa nejak nevyjadrujem, ale toto ma dostalo...vopred sa ospravedlňujem ak niekoho urazím, že sem píšem ako bezdetná 30tnička🤦♀️🤦♀️ ženy, pane bože...namiesto toho aby sme si navzájom pomohli, poradili, vy si nájdete nezmyselné dôvody prečo niekoho osočiť..na toto je toto fórum ? Vyventilovať sa anonymne, hrdinsky 🙄 na nete...? Tak len toľko...autorka, neviem ci po tých komentoch to tu ešte čítaš, ale ak áno ozvi sa. Bola som pár rokov v zahraničí a chcela by som ísť znovu...možno by som ti vedela nejak poradiť 🤷♀️ možno viac ako to čo som tu mala česť čítať...

@number19 gratulujem, aj ked ma to nezaujima, ja neplanujem budovat karieru v zahranici, ani tam zit