Praca v zahraničí

sue209
24. feb 2023

Dobrý deň, chcela by som sa opytat, či by ste mi nemohli doporučiť nejakú spoľahlivú agentúru na pracu v zahraničí. Ktorá skutočne dohodne dobrú pracu a pritom ma neoklame. Budem rada aj za vládzem skúsenosti
Ďakujem veľmi pekne a prajem príjemný deň 🙂

guiseppinka
24. feb 2023

@sue209 aka krajina? Co vies? Ake mas jazykove zruxnosti?

sue209
autor
24. feb 2023

@guiseppinka rozmýšľala som nad holandskom a nemeckom, ale nebránim sa ani inej krajine
Som otvorená každej práci.
Angličtina

guiseppinka
24. feb 2023

@sue209 tak s anglictinou v nemecku si moc neskrtnes... Lebo aj agentury maju tolko ludi, ze si mozu vyberat... A pracovna oblast?

danica2711
24. feb 2023

@sue209 angličtina je plus, ale to, že si otvorená každej práci ešte nič nehovorí o tom, ktorá práca by bola "otvorená" pre teba. V akej oblasti si pracovala a si schopná v nej pracovať aj v zahraničí?

yanni
24. feb 2023

@sue209 Ak si nejaky ing v technickej oblasti, tak v DE najdeš s Anglinou pracu aj na vlastnu päst. Staci poguglit nemecke jobburzy. Inak bez nemciny skor nie ako ano. A na kvalifikovane nekvalifikovane prace ako upratovacka, casnicka, chyzna v hoteloch atd. to najdu personal ak im treba aj zo zaujemcov, ci uz v DE ziju. UZ to s robotou nie je take lahke ako volakedy. Ked nemas to spravne vzdelanie, prax, tak mas velmi slabu sancu.

liljana
24. feb 2023

Preco agenturu? Pozri si ponuku prace v danej krajine. Posli cv v anglictine na ponuky so sprievodnym listom, ktosi, co si,... a pohovor spravite cez skype.
Tak isto ako na sk, akurat v anglictine a potom si budes musiet zohnat na dialku aj ubytko. Najdes si nejakych Slovakov, co sharuju byt.