Práca v Zbore väzenskej a justičnej stráže
Ahojte chcem sa spytat, ci niektora dostala pozvanie od ZVJS na informativny pohovor?
@anile12 Zdravim. vzdy bol najprv pisomny test, tak fyzicke testy a az tak Dr. a pohovor. Cele to je cca na cele doobedu od 7-12/13.00 zavisi od poctu uchádzačov- ked je 8 bude to rychlejsie ako ked je 20 ludi. Ale 2.x boli ustretovi ked som sla na 12.30 do.prace davali ma vzdy prvu ale to som povedala uz den predtym. Ale moze sa to vzdy nejako skomplikovat ze vypadne nejaky zo skusajucich/poroty cize sa moze cakat alebo napr. mozu dat najprv SLJ, Dr. az tak fyz.testy.
@anile12 no bola som 2x a vzdy boli najprv testy SLJ, fyzické testy, konzultacia o zdrav. stave s ich Dr. a az s tymi vysledkami sa islo pred komisiu. Vzdy to rano povedia cely postup. Vy sa vysledky hned tam nedozviete. Vy cca za 24-48h vidite Vas pocet ziskanych bodov na ich webe podla Vasho cisla. A potom pride cca do tyzd. len list postou ci ste postupili alebo nie. Ak teda nemate ine "zdroje" svoje kt. Vam to povedia skor.
zdravím neviete náhodou aké veci treba vedieť na diktát ďakujem
Zdravím, chcem sa opýtať,ohľadom psychodiastických testou,ako sa na ne pripraviť.Kde nájdem pomôcky,príklady,otestovať si svoje vedomosti.Ďakujem
@awalancha3 neviem kde si to zobrala,ale poznám veľa bacharov a bacharku a ani jeden nebol policajt,, u nás do ZVJS hľadali teraz stále ľudí bol ich nedostatok práveže teraz neviem nemám prehlad už, chodia iba na školenia,,
Príslušníci ZVJS a civilný zamestnanci patria pod ministerstvo spravodlivosti a policajti patria pod ministerstvo vnútra, rôzne orgány ich platia.
Ženy bacharky niesu ale môžu pracovať ako ochrana ( na bráne, alebo ak sa niečo stane)

@nogy777 najprv su fyzicke testy, slj, posudenie Vasho zdrav. stavu ich Dr. na zaklade Vasej zdrav. karty od Vasho lekára alebo vypis z karty. Tak je ustny pohovor pred komisiou. Toto vsetko je jeden den. Potom dostanete vyjadrenie ci idete na psychotesty kt. vraj vacsina neprejde. A az tak si platite komplexnu zdrav. prehliadku kde si Vas preklepnu kompletne aj srdce obličky a vsetko vyssie uvedene, zeny gynekol., robi sa v nemocnici kt. Vam oni povedia. Az tak sa rozhodne o prijati. Zdôvodniť neprijatie Vam nemusia pride len list.