icon

Práca v Zbore väzenskej a justičnej stráže

dorka211
11. okt 2013

Ahojte chcem sa spytat, ci niektora dostala pozvanie od ZVJS na informativny pohovor?

Strana
z5
hviezda21
1. júl 2023

@nogy777 najprv su fyzicke testy, slj, posudenie Vasho zdrav. stavu ich Dr. na zaklade Vasej zdrav. karty od Vasho lekára alebo vypis z karty. Tak je ustny pohovor pred komisiou. Toto vsetko je jeden den. Potom dostanete vyjadrenie ci idete na psychotesty kt. vraj vacsina neprejde. A az tak si platite komplexnu zdrav. prehliadku kde si Vas preklepnu kompletne aj srdce obličky a vsetko vyssie uvedene, zeny gynekol., robi sa v nemocnici kt. Vam oni povedia. Az tak sa rozhodne o prijati. Zdôvodniť neprijatie Vam nemusia pride len list.

anile12
17. aug 2023

@hviezda21 dobrý deň, bola som pozvaná na pohovor. A zaujímalo by ma ako dlho trvá a co všetko sa pýtajú na pohovore? Ak neprejdem cez pohovor aj tak postupujem na test zo sj a fyzické testy? Alebo na pohovore vôbec rozhodnú ci k nim prístupim?

hviezda21
18. aug 2023

@anile12 Zdravim. vzdy bol najprv pisomny test, tak fyzicke testy a az tak Dr. a pohovor. Cele to je cca na cele doobedu od 7-12/13.00 zavisi od poctu uchádzačov- ked je 8 bude to rychlejsie ako ked je 20 ludi. Ale 2.x boli ustretovi ked som sla na 12.30 do.prace davali ma vzdy prvu ale to som povedala uz den predtym. Ale moze sa to vzdy nejako skomplikovat ze vypadne nejaky zo skusajucich/poroty cize sa moze cakat alebo napr. mozu dat najprv SLJ, Dr. az tak fyz.testy.

anile12
18. aug 2023

@hviezda21 no mne prišlo ze absolvujem pohovor a v ten deň aj sj aj fyz. testy tak zato ma zaujímalo či ak neprejdem ich pohovorom, ak by bol prvý tak ci vôbec ma pripustiia k testu

hviezda21
19. aug 2023

@anile12 no bola som 2x a vzdy boli najprv testy SLJ, fyzické testy, konzultacia o zdrav. stave s ich Dr. a az s tymi vysledkami sa islo pred komisiu. Vzdy to rano povedia cely postup. Vy sa vysledky hned tam nedozviete. Vy cca za 24-48h vidite Vas pocet ziskanych bodov na ich webe podla Vasho cisla. A potom pride cca do tyzd. len list postou ci ste postupili alebo nie. Ak teda nemate ine "zdroje" svoje kt. Vam to povedia skor.

brona235
Autor odpoveď zmazal
anile12
19. aug 2023

@hviezda21 ďakujem veľmi pekne.

atm715305
14. okt 2024

zdravím neviete náhodou aké veci treba vedieť na diktát ďakujem

hviezda21
14. okt 2024

@atm715305 ahoj. v diktate sú doplňovanie y/ý/i/í, veľké malé písmená, čiže vlastne podst.mena, predložky s, so, z, zo. Literatúra básnické obrazy, verše tuším, asi aj pády, viac si nepamätám.

lukass1
19. jan 2025

Zdravím, chcem sa opýtať,ohľadom psychodiastických testou,ako sa na ne pripraviť.Kde nájdem pomôcky,príklady,otestovať si svoje vedomosti.Ďakujem

zuzulka558
19. jan 2025

@awalancha3 neviem kde si to zobrala,ale poznám veľa bacharov a bacharku a ani jeden nebol policajt,, u nás do ZVJS hľadali teraz stále ľudí bol ich nedostatok práveže teraz neviem nemám prehlad už, chodia iba na školenia,,

vinkel
10. aug 2025

Príslušníci ZVJS a civilný zamestnanci patria pod ministerstvo spravodlivosti a policajti patria pod ministerstvo vnútra, rôzne orgány ich platia.
Ženy bacharky niesu ale môžu pracovať ako ochrana ( na bráne, alebo ak sa niečo stane)

Strana
z5