Práca v ZSE - benefity a valorizácia miezd
Ahojte, pracujete niekto pre ZSE? Ako ste spokojne? Ma tato spolocnost valorizaciu? Ake benefity povazujete za najlepsie?
@belle_vie to znie velmi dobre…a ono je sice super ze konkurencia plati lepsie, lenze presne u tej konkurencie je problem ze cakaju zvacsa ze clovek je flexibilny a rozhodne nebude domov odchadzat skor hoc rano dojde skor a casto meetingy aj o 16 a neskor, a to presne nie je kompatibilne s rodinnym zivotom kedy clovek musi vyzdvihnut dieta zo skolky do 16.30 a este ma napr skolaka v skole po ktorehotiez treba ist…to nikoho nezaujima hoc sa tvaria prorodinne ze maju detsky kutik 😂
@leeshka ja suhlasim, pre zenu- mamu je to hlavne. Takze myslim, ze by si bola spokojna.
Elektrarne mas v podstate vsetky benefity sukromneho i statneho sektora, okrem HO.
Benefity "statneho" sektora- skratena pracovna doba, staly zamestnavatel, pohodove pracovne tempo, odbije ti 7.5 h a ides domov, maju rekreacne zariadenia, vzdy musia postupovat podla zakona.
Benefity sukromneho sektora- platia nad konkurenciou, kazdorocne valorizuju, mas tam skoro vsetky mozne benefity od odmien, firemnych akcii, dovolenky navyse, multisportky, stravy nad ramec zakona.
Ak budes chciet vediet viac, napis mi 🙂

Kamaratka pracuje. Ano, mzdy valorizuju. Na druhej strane tie mzdy nie su uplne terno, tazko sa tam platovo vysplhas na nieco vyssie, konkurencia plati lepsie.
Na druhej strane- vacsina pozicii ma rozsiahly home office ( samozrejme ak to charakter prace povoluje). Tempo je ako v polostatnej firme, cize nemusis tahat nadcasy a aj kavu si stihnes vypit ;). K tomu skratena pracovna doba, cize pre matku s dietatom super. No a benefity maju pekne, kamaratka si chvalila, ze maju rozne odmeny ( niekedy aj mimo kolektivky, napr. dostali "inflacnu odmenu", ) vyborne firemne akcie, prispevok na dovolenku...
Za mna hned po elektrarnach najlepsi zamestnavatel.