icon

Práca v ZSE - benefity a valorizácia miezd

leeshka
5. apr 2025

Ahojte, pracujete niekto pre ZSE? Ako ste spokojne? Ma tato spolocnost valorizaciu? Ake benefity povazujete za najlepsie?

belle_vie
5. apr 2025

Kamaratka pracuje. Ano, mzdy valorizuju. Na druhej strane tie mzdy nie su uplne terno, tazko sa tam platovo vysplhas na nieco vyssie, konkurencia plati lepsie.
Na druhej strane- vacsina pozicii ma rozsiahly home office ( samozrejme ak to charakter prace povoluje). Tempo je ako v polostatnej firme, cize nemusis tahat nadcasy a aj kavu si stihnes vypit ;). K tomu skratena pracovna doba, cize pre matku s dietatom super. No a benefity maju pekne, kamaratka si chvalila, ze maju rozne odmeny ( niekedy aj mimo kolektivky, napr. dostali "inflacnu odmenu", ) vyborne firemne akcie, prispevok na dovolenku...
Za mna hned po elektrarnach najlepsi zamestnavatel.

leeshka
autor
6. apr 2025

@belle_vie to znie velmi dobre…a ono je sice super ze konkurencia plati lepsie, lenze presne u tej konkurencie je problem ze cakaju zvacsa ze clovek je flexibilny a rozhodne nebude domov odchadzat skor hoc rano dojde skor a casto meetingy aj o 16 a neskor, a to presne nie je kompatibilne s rodinnym zivotom kedy clovek musi vyzdvihnut dieta zo skolky do 16.30 a este ma napr skolaka v skole po ktorehotiez treba ist…to nikoho nezaujima hoc sa tvaria prorodinne ze maju detsky kutik 😂

leeshka
autor
6. apr 2025

@belle_vie a prosim ta v com su lepsie elektrarne?🙂

belle_vie
6. apr 2025

@leeshka ja suhlasim, pre zenu- mamu je to hlavne. Takze myslim, ze by si bola spokojna.

Elektrarne mas v podstate vsetky benefity sukromneho i statneho sektora, okrem HO.
Benefity "statneho" sektora- skratena pracovna doba, staly zamestnavatel, pohodove pracovne tempo, odbije ti 7.5 h a ides domov, maju rekreacne zariadenia, vzdy musia postupovat podla zakona.
Benefity sukromneho sektora- platia nad konkurenciou, kazdorocne valorizuju, mas tam skoro vsetky mozne benefity od odmien, firemnych akcii, dovolenky navyse, multisportky, stravy nad ramec zakona.

Ak budes chciet vediet viac, napis mi 🙂