Práca viazaného finančného agenta
Potrebujem poradit. Za polroka mi konci RD a kedze dcerka mi uz chodi do skolky, hladam si pracu. Do povodneho zamestnania ma uz nezoberu, hned po RD mam vypoved. Hladam pracu uz 3 mesiace a uz som zufala. V mojom kraji nepribudaju ine pracovne ponuky ako na poziciu finacny agent v roznych poistovniach. A kedze som clovek, ktory stale rad nieco robi, uvazujem nad tym, ze zoberiem aj tuto ponuku. Presla som tromi vyberovymi kolami vo WUSTENROTE, no mam obavy, pretoze je to podnikanie, ja nemam ziadny kapital na rozbiehanie podnikania a bojim sa aby som viac nepreplatila ako zarobila. Je tu nejaka mamicka, ktora po RD podnika v tejto oblasti? Da sa zvladat aj cely ten zivot s detmi pocas tejto prace? Za aky dlhy cas ste sa zapracovali? A este by som bola rada, ak je tu nejaka zienka, ktora robi priamo pre tuto spolocnost aby mi napisala ako to tam chodi. Dakujem
co sa tyka mna nativanativa tak ja nehadzem tuto pracu do jedneho vreca.. ja som len pisala o mojich skusenostiach s WUSTENROTOM.. a ako mozes sama vidiet tak viaceri maju rovnaku skusenost co asi znamena ze tam nie je vsetko v poriadku.. kiezby som mohla vratit cas a najskor si precitat tieto recenzie pred tym ako ma zaregistrovali v NBS..
@tina2213
Mozem sa vas opytat kedze som skoncila s pracou financneho agenta lebo sa mi nedariloa uzatvorila.som.len 2 zmluvy ci mozu odomna chciet nejake peniaze spet??
Dobry den zeny,tato spolocnost je mojou nocnou morou a 200x som olutovala, ze som im naletela. Pracovala som tam kratko, len 4 mesiace, potom mi dali vypoved oni, ja som odist ndchcela, ze vraj son malo poistovala a celkovo, stale mi potom chodili domov vyzvy na zaplatenie a teraz sa so mnou sudia po 5 rokoch! Ja platim nenormalne poplatky v banks za stare vypisy a nervy ako na spagate, jedna vec ma dorazila, po prepusteni som tolko penazi na vratenie nemala a tak som sa s riaditelom pobocky dohodla, ze takych 100 EUR so sumy sa splati tak, ze ak I'm privediem noveho klienta na zivotne pois, ak to budu dvaja tak 200 eur atd. Priviedla som jedneho, bol to moj vtedajsi partner a dal si spravit zivotne poistenie a veduci pobocky sa dusoval, ze 100 EUR je vratenych, ze o to nech sa nestaram, tych 100 eur teraz vymahaju zo mna po sudoch co ma hnusne oklamali a vsetko zhrabli, na sude mi ich sudny zastupca povedal, ze bolo to po skonceni spokuprace, to sa tazko dokazuje, ja som nemala narok vobec na nic, ze mam smolu, da sa proti tomu dako bojovat? Ja viem, ze na Slovensku je mozne vsetko ale mne ide o vela,
Potrebujem radu. Prišiel mi list z nbs o pridelení ICO nakoľko som vedená v zozname sprostredkovateľov. Aké povinnosti mi z toho plynu? Inak som riadne zamestnaná v jednej spoločnosti. Ďakujem za urgentnu odpoveď

ja robím sprostredkovatelku a nemám žiadnu živnosť , fungujem formou mandátnej zmluvy ... nechápem ako môžete všetci hádzať túto prácu do jedného vreca ? je to super práca , áno je to podnikanie ale povedzme si na rovinu -- kto ako podnikateľ bol hneď úspešný ? podnikanie chce čas a ak je človek šikovný tak sa dá urobiť neskutočná kariéra
kto sa dostane k tejto práci a má striktne dané podmienky a systém práce tak sa mu otvoria možnosti a to nehovorím aj o celkovom postavení v spoločnosti , kolko kontaktov a ludí vie spoznať na postoch riaditelov bánk a iných inštitúcií atď
ak má človek seriózny prístup a dokáže si hýčkať svojich klientov a klienti sú spokojní tak je to úspešný biznis , ale chce to tvrdú prácu , neustále vzdelávanie sa , napredovanie ....
mne to otvorilo velký obzor čo sa týka finančného trhu vo všeobecnosti