icon

Práca z domu pre slobodnú mamu?

jazv
25. júl 2011

Ahojte. Som slobodná mama (nedobrovolne!) 3-mes. synčeka. Potrebujem príjem popri materskej. Neviete mi prosím poradiť nejakú prácu, ktorú máte odskúšanú, je spoľahlivá, ktorú môžem robiť z domu? Mám internet, píšem rýchlo na nb... Vopred veľmi pekne ďakujem za všetky typy 🙂

rastikovalucka
29. mar 2017

Praca na orbisbux.com, mesacne prilepsenie tak cca o 30-40 Eur na zaciatok, ide o reklamu. Piste mi spravu, poslem link. Uz som tu videla aj prispevky ze zarabaju 130 Eur a viac na tejto stranke, no ja som realista. Ale ani 30 ci 40 Eur nam z neba nepadne. Piste, poskytnem link na registraciu.

selina.liana
29. mar 2017

Ponuka administratívnej brigády. Zárobok 500 € / mesačne. Zaškolíme. Náplň práce: marketing, vybavovanie emailov, plnenie úloh, práca na facebooku, opisovanie, rozmnožovanie, rozposielanie a spracovanie reklamných dokumentov. Práca z domu. Pracovný čas flexibilný. Za každú splnenú úlohu je odmena 5 €. Odmeny sú vyplácane do 72 hodín od splnenia úlohy. Počet úloh nie je limitovaný, je na Vás koľko odpracujete, toľko si zarobíte. Ja osobne som s brigádou veľmi spokojný, skutočne funguje, odporúčam. Pre zamestnaných, nezamestnaných, študentov,
Info na kmetkova.hudecova@gmail.com

fotoarch
29. mar 2017

Rucne prace a originalne hand-made vyrobky ? Inzercia zadarmo https://art4all.sk/.
Popripade nejake doucovanie malych skolakov?

rastikovalucka
29. mar 2017

Zaregistrujte sa a zarabajte klikanim na prispevky. Viac info cez spravu.
http://orbisbux.com/?ref=luciavajcikova

nika2260
30. mar 2017

Ahojte baby ja som práve začala robiť s pomerne novou kozmetikou na Sk trhu len pol roka. Takže väčšia šanca na úspech ako oriflame, ktorý je tu už 50 rokov- je to kozmetika Farmasi a má veľmi dobré ohlasy🙂 hľadám nejaké baby ktoré by tiež mali záujem si privyrobiť týmto spôsobom. Pre viac info mi napíšte na nika2260@gmail.com ;)

tulenka1
30. mar 2017

@nika2260 ahoj, videla som , ako môžem byť díler

ninuska92
3. apr 2017

Ahojte zeny, mamičky na materskej, chceli by ste si popri materskej privyrobiť, viem vam pomocť privyrobit si o nejake tie eura naviac. Nevahajte ma kontaktovat sukromnou spravou napišem vam viac informacii

nika2260
3. apr 2017

@tulenka1 napísala som vám správu

michaelamaranesi
Odpoveď bola odstránená
vikis5
4. apr 2017

Ahojte, tiez som si začala privyrábať s katalogom Farmasi, nazačiatku som bola skeptická ale teraz nan nedam dopustiť, da sa tu privyrobiť aj 100eur za mesiac. Vyskušala som už viacero katalogových predajov - Betterware, Sirael...a tento je najlepší aj čo sa tyka zarobku aj celkovo podmienok.

terina25
4. apr 2017

@selina.liana Zabudli ste napísať, že sa platí 10 eur na začiatok....

mamina1112
Odpoveď bola odstránená
selina.liana
4. apr 2017

@terina25 nerozumiem a? V informaciach blizsich napisem.

selina.liana
4. apr 2017

@terina25 a ka ste sikovna tak sa vam aj celkom rychlo vratia

ninuska92
6. apr 2017

Hľadáte príjem popri svojej práci alebo materskej, či na nečakané výdavky?
Radi pracujete s ľuďmi? Máte obchodného ducha, skúsenosti s predajom a riadením
tímu, ste otvorený novým príležitostiam?

Hľadám dva typ ľudí:
Distribútori – ľudia, ktorý používajú produkty a odporúčajú ich ďalej a s tým spojený zákaznícky servis a poradenstvo
Tím lídri – s mojim osobným koučingom, na tejto pozícií podporujete svoj tím distribútorova a zabezpečujete tréning v rámci poradenstva a celkového aspektu zákazníckeho servisu

tiburon1
18. apr 2017
Používateľ tiburon1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tiburon1.

Ak veľa nakupujete cez net tak skúste toto ,vrátia vám peniaze za vaše nákupy
http://www.navratnepeniaze.sk/?ref=28072 Ak sa zaregistrujete cez môj link na tipli, získate hneď 10eur za registráciu https://www.tipli.sk/p/78854

erzhibeth
15. máj 2017

@rosannar k vebu sa nedá pripojiť...

apolonka
Odpoveď bola odstránená
julia2789
7. júl 2017

Dobry hladam si nove odberatelky pre kozmetiku avon a oriflame ktora ma zaujem si odomna objednavat som s okolia prešova aj pre panov mame pansku kozmetiku moj email julianagulasova26@gmail.com

erzhibeth
8. júl 2017

@ninuska92 mam zaujem o info ...

erzhibeth
8. júl 2017

@selina.liana a plati sa na zaciatok 15-20eur administrativny poplatok,ci?

majulienka19
10. júl 2017

Hladam predajcov liecebnej kozmetiky, kto ma zaujem napiste mi prosim na kudla19@azet, poslem viac informacii pekny den

05ada
11. júl 2017
Používateľ 05ada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 05ada.

Ak viete po anglicky skuste -
http://www.cashcrate.com/7414771

majulienka19
14. júl 2017

Zdravim hladam si odberatelky ktore by si u mna objenavali liecebnu kozmetiku, pripane kozmetiku do masaznych salonov, psich salonov, alebo prispeit k svojmu zraviu :} mame masazne gely, konopnu kozmetiku, aloe, bio napoj pre deti, bio cviklovu stavu a ine :} piste na kudla19@azet.sk :} rada objednam , posielam aj postou :} U mna a mojich zakanikov maximalna spokojnost

nika2260
6. aug 2017

Hľadám do svojho tímu Šikovné žienky, ktoré si chcú privyrobit popri materskej 🙂 pre viac info mi napíšte správu ;)

farmasi666
11. aug 2017

Možno ste si už aj vy v práci niekedy povzdychli nad tým, prečo musíte trčať v kancli a čo by ste dali za to, keby ste ráno iba vstali a svoje pracovné povinnosti riešili v pohodlí domova. Pre mnohých ľudí je to realita. Či už preto, že sú k tomu donútení, ako napríklad ženy na materskej či invalidi, alebo preto, že zariskovali a skúšajú sa buď uživiť, alebo aspoň si privyrobiť mimo štandardného firemného prostredia či už existujúceho zamestnania. Nejaký čas to už úspešne skúšám aj já 🙂 Ja si takto privyrabam uz 10. mesiac a som spokojna!!! U nás máš možnosť si zarobiť bez ohľadu na to, kde sa nachádzaš. Informácie do správy 🙂

nika2260
11. aug 2017

Privyrábaj si k materskej a zároveň si organizuj svoj čas sama 🙂 časová sloboda a finančná nezávislosť sú dve veci, ktoré by chcela mať každá matka aby sa mohla venovať svojim deťom 🙂 pridaj sa k nám a to všetko postupné môžeš mať 🙂 skvelá podpora,odmeny a nenáročná práca z domu 🙂 pre viac info správa ;)

7macka7
16. aug 2017

@farmasi666 mozem poprosit info 🙂

7macka7
16. aug 2017

@nika2260 mozem poprosit info?

farmasi666
16. aug 2017

@7macka7 poslala som spravu 🙂