Pracovala som bez registrácie v sesterskej komore
Ahojte, je tu niekto kto nebol prihlásený do sesterskej komory ale prácu vykonával??? Aj keď nie v nemocnici a v ambulancií??? Ide o to že som vykonávala prácu 5 rokov bez registrácie do komory momentálne som 5. rok na rodičovskom mala som reťazový pôrod... Len by som chcela vedieť, že čo môžem očakávať zo strany komory keď budúci rok nastúpim naspäť do roboty a chcem si to dať do poriadku aby som bola registrovaná. Ďakujem za odpovede
No tak toto je na pokutu - pre zamestnávateľa a aj pre teba.
To ako ťa mohli takto zamestnávať?
Registrovať sa musíš, hneď po nástupe z RD.
No tak toto je na pokutu - pre zamestnávateľa a aj pre teba.
To ako ťa mohli takto zamestnávať?
Registrovať sa musíš, hneď po nástupe z RD.
@anonym_d5b7a4 neviem vôbec to odo mňa nepýtali možno aj preto, lebo som bola denne len 5 hodín ... Robila som len kapilárne odbery a administratívnu prácu zadávanie žiadaniek... Preto sa pýtam či náhodou sa stým niekto nestretol, lebo to chcem napraviť hneď po nástupe z RD ... Minulý rok som písala koordinatorke nášho regiónu, že čo je vo veci ale len mi toľko odpísala že sa mám zaregistrovať až po nástupe z RD
Ty si sestra ci prakticka sestra? Lebo maju rôzne komory....
Tak sa zaregistruj po MD a predchadzajuce prace skus nespominať
Ty si sestra ci prakticka sestra? Lebo maju rôzne komory....
Tak sa zaregistruj po MD a predchadzajuce prace skus nespominať
@janinah som sestra... Odkedy som vyštudovala robím v laboratóriu to znamená že od 2015 do 2020 som vykonávala prácu potom som bola vypisana a potom v 2021 som nastúpila na prvú materskú a na druhú som nastúpila v 2024 ... Tak skúsim to nespomenúť .. aj som si už povedala že keď tak nech mne dajú radšej pokutu z komory ako zamestnávateľovi

Uff,to neviem,ale dufaj,že nenarobiš problem tvojmu zamestnavateľovi,za to su fajne pokuty.Lebo pri nastupe si ty mala odovzdat resp.ukaxat vsetky doklady k tomu,ze pracu sestry si spôsobila vykonavať. A on si to mal vypýtat.Na tvojom mieste sa opytam pravnika,ale registrovat sa jednoducho musiš.