Pracovala som na dohodu. Mám podať daňové priznanie?
Ahoj maminy, minuly rok som pracovala na dohodu no len mesiac a pol, mam podat danove priznanie? A ak hej, tak co mi treba a kam to mam odniest.
Diky 🙂 prvykrat podavam danove priznanie, tak v tom mam chaoz 🙂
ahojte, chcem sa spýtať či mám podať danové priznanie ak som pracovala na dohodu v mesiacoch 4,5,6,7,9,10,11,12 a zarobila som 1 184,50 €.
@bavitti pokial mu boli zrazene preddavky na dan z prijmu,tak nech si poda danove typu A...a bude mu ta dan vratena...mal by mat od zamestnavatela take potvrdenie a tam to vsetko pise 🙂
@miska265 jasne,podaj,pokial ti boli zrazene preddavky na dan tak sa to oplati,lebo ti ju vratia
ahoj, chcela by som sa opýtať: priateľ robi na dohodu a je aj na urade pracu. prvykrat som robila danove (chce poziadat o vratenie preddavku, zarobil cca 1300) priznanie a vraj mu niekto povedal ze potrebuje k nemu este nejky papier z UPSVaR. rsp. o aky papier sa jedna a co este treba dolozit (okrem potvrdenia o prijme?) dakujme
@1resanka4 ja som bola tiez dohodarka,a popri tom registrovana na urade a uctovnicka,ktorej som sa na toto pytala mi vravela,nech dolozim iba potvrdenie o evidencii na UP + potvrdenie o prijme...to bolo vsetko viac mi k tomu nevravela nic..neviem vsak ci sa to nejak odvtedy zmenilo...
@zornicka409 dakujem 🙂
@zornicka409 dan mi strhli 2 535,52 €, to mi akože toľko vratia? príjem som mala 1 184,50 €
@miska265 Prepáč, ale nemohla si mať vyššiu daň ako príjem. Pozri ešte raz tie čísla.
@miska265 nemala si nahodou prijem tych 2 535,52? nemohla byt dan vyssia nez prijem 🙂 ako hovori
@liebling98 🙂 skus si prepocitat cez tento link iba informativne podla toho potvrdenia tam vypln policka a uvidis ako si na tom https://www.onlinepriznanie.sk
Je to nezdanitelna časť😊
Potrebovala by som radu ked mm pracoval na dohodu 10 mesiacov a ja som na rodicaku zacala pracovat v decembri. Vratia mm danovy bonus
Dobry den ja som pracoval na dohodu 8, 5mesiacov.. Priblizne som dostal 300,eur a da kedy, viac aj menej... Mam narok na danove priznanie. A Priblizne kolko
zdravim prosim vas poradtte mi minuly rok som pracoval do aprila na tpp,potom som bol na urade prace a od septembra som pracoval na dohodu a poslali mi z tej dohody potvrdenie a tam je ze uhrn vyplatenych zdanitelnych prijmov 3657eur. treba mi podavat dp? ak ano co k tomu potrebujem?? vdaka

Ahojte, od 1/2015 mi mestska cast vyplaca za kazde zasadnutie komisie odmenu neposlanca, mam aj vyplatnu pasku, kde su rozpisane odvody do poistovni a tiez dan. Som doma na RD, nemam ziaden iny prijem, budem buduci rok podavat DP za r. 2015? Dakujem.