icon

Pracovali by ste aj v sobotu za príplatok?

31. aug 2020

Ahojte, zaujimalo by ma, máte/ mali by ste problém s prácou v sobotu na 4 hodiny, s tým, že máte všetko na páske aj s príplatkom?
Nejde vôbec ťažkú prácu...
Zaujíma ma to ako zamestnávateľa.

tenerifka
31. aug 2020

ak ten clovek pracuje v sobotu len 4 hodiny a potom ma nedelu a pondelok volno, je to super, nevidim na tom nic zle. Lekari, zamestnanci restauracii, benziniek, bazenov, hotelov, lyziarskych stredisk....bezne pracuju cez vikend. Pre nas v turizme su to dni, kedy je najvacsi kseft a najviac prace, pripada nam to uplne prirodzene. Ja som napriklad v nedelu koncila o 16,00, pondelok a utorok som mala volno a v stredu zacinala o 16,00, takze prakticky 72 hodin volno

akinom0077
31. aug 2020

ako zamestnavatel by som sa snazila v ramci moznosti vikendy vykryt hlavne brigadnikmi studentami... pretoze by som sa snazila vzit do situacie bezneho zamestnanca ako zamestnavatel ci by som Ja chcela robit vikendy...

autor
Autor odpoveď zmazal
marca12
31. aug 2020

Ja by som s tym mala problem. Ak by som robila po-pi a este aj v sobotu,to teda nie. A dochadzam hodinu za pracou,takze kvoli 4h zabitych dalsich skoro 2,5 hodiny

pribinak
31. aug 2020

Fuu tak ľudia v tomto veku ti kašlú na pár grošov, ktoré dostanú cez víkend
Chcú oddychovať a venovať sa koníčkom, záhrade, vnucatkam, .... v tomto veku majú ľudia už dosť zdrav. problémov

O akú prácu ide? Predpokladám že kancelária asi nie

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
petruska19
31. aug 2020

Napíš, koľko je ich mzda počas víkendu. Ja som videla, koľko zarábajú predavačky v sobotu a poviem Ti, za tie prachy by som to nerobila. Lebo to neboli peniaze, ale almuzna

autor
Autor odpoveď zmazal
loginexistuje
31. aug 2020

nemala by som s tym problem ak sa neda dohodnut vymen zamestnancov alebo zrus prevadzku v tom meste

marca12
31. aug 2020

Tak asi uz maju radi svoje pohodlie alebo chlapi chodia na fusky,kde za vikend zarobia niekolkonasobne viac.

autor
Autor odpoveď zmazal
pribinak
31. aug 2020

Zober si to z druhej strany, pokazila by si si víkend kvôli 50 EUR?

petruska19
31. aug 2020

@pribinak to nie je 50, ale menej

pribinak
31. aug 2020

@petruska19 áno, menej. Tu 50tku som tam dala motivačne 🤣🤣🤣

ivana11155
31. aug 2020

Ja by som si chcela oddýchnuť cez víkend, takže záujem by som nemala.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
31. aug 2020

ĎAKUJEM VŠETKÝM KOMENTUJÚCM 🙂 len má zaujímal Váš názor 👋🏼😄

petruska19
31. aug 2020

No asi poznajú svoju hodnotu 😉 nie každý má peniaze na 1.mieste. majú iné hodnoty

petruska19
31. aug 2020

@pribinak keby som Ti napísala,koľko baby zarábali, tak Ti zabehne

pribinak
31. aug 2020

@petruska19 som z malého mesta ďaleko od BA, ľudia bežne robia za minimálnu, takze si to viem predstaviť 🙁🙁🙁🙁🙁😢😢😢

petruska19
31. aug 2020

@pribinak ja to dôverne poznám ☹️

baccio
31. aug 2020

No ťažko povedať ...Podľa toho čo píšeš je mzda celkom fajn...(aspon tu na východe by bola) .a tie soboty by som asi poriešila tak aby každému vychádzala lej jedna v mesiaci. To sa dá zvládnuť. Sú zamestnanci ktorí budú robiť od vidím do nevidím kôli vyššiemu zárobku, potom taký ktorý sklonila hlavu a robia lebo sa boja o prácu a ešte taký ktorý nepôjdu lebo chcú byť aj s rodinou hlavne ak majú malé deti. Ale ak je to férovi zamestnanec a zamestnávateľ tak vždy sa dá dohodnúť.

basullinka
31. aug 2020

Takto. Ak by som nastúpila do práce s tým, že mám soboty volné a odrazu šefka chce, aby som robila 4 hodiny v sobotu, tak by mi to fest vadilo. Ak by som od začiatku pri pohovore vedela, že tie 2 soboty tam musim byt a napriek tomu by som nastúpila, tak by som s tým problem nemala.

zooeynka
31. aug 2020

Aby mi zamestnavatel vyplnal soboty pracou - nie, odmietla by som aj ja. Clovek sa nemusi nechat "zodrat"zamestnavatelom za par eur navyse. Ludia chcu aj svoje zivoty zit, oddychovat a nie travit svoje volno opat v praci.

luccija
31. aug 2020

@baccio 850 eur pre chlapa, ktorý končí o 18 hod?to je veľmi nízky plat 100 eur precestuje a má takmer min.mzdu
Autorka nechcú tak nechcú buď budeš motivovať finančne, alebo zniz plat a zatvor pobočku, ak sa to oplatí.Ak nie, tak brigadnika nemôžeš porovnavat, že na jednej nie sú problémy a na druhej ano ludia ľudia sú rôzni.

ajka0207
31. aug 2020

Nemala by som s tým problém.

pribinak
31. aug 2020

@baccio 820 brutto je otrasná mzda aj na východe, veď si zober že to je v čistom 580 v čistom. To je strašne aj na východe. Ti ľudia nemajú žiadnu motiváciu robiť ešte aj cez vikendy. Za 10 - 15 rokov idu do dôchodku, sú na vrchole svojich možnosti a na účet dostane 580 EUR. Otras 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

moniikka
31. aug 2020

Problem by som určite nemala. Ja robim kazdu druhu sobotu 12hodin a tu som.Som totiž rada že mam prácu