Pracovali by ste aj v sobotu za príplatok?
Ahojte, zaujimalo by ma, máte/ mali by ste problém s prácou v sobotu na 4 hodiny, s tým, že máte všetko na páske aj s príplatkom?
Nejde vôbec ťažkú prácu...
Zaujíma ma to ako zamestnávateľa.
ako zamestnavatel by som sa snazila v ramci moznosti vikendy vykryt hlavne brigadnikmi studentami... pretoze by som sa snazila vzit do situacie bezneho zamestnanca ako zamestnavatel ci by som Ja chcela robit vikendy...
Ja by som s tym mala problem. Ak by som robila po-pi a este aj v sobotu,to teda nie. A dochadzam hodinu za pracou,takze kvoli 4h zabitych dalsich skoro 2,5 hodiny
Fuu tak ľudia v tomto veku ti kašlú na pár grošov, ktoré dostanú cez víkend
Chcú oddychovať a venovať sa koníčkom, záhrade, vnucatkam, .... v tomto veku majú ľudia už dosť zdrav. problémov
O akú prácu ide? Predpokladám že kancelária asi nie
Napíš, koľko je ich mzda počas víkendu. Ja som videla, koľko zarábajú predavačky v sobotu a poviem Ti, za tie prachy by som to nerobila. Lebo to neboli peniaze, ale almuzna
nemala by som s tym problem ak sa neda dohodnut vymen zamestnancov alebo zrus prevadzku v tom meste
Tak asi uz maju radi svoje pohodlie alebo chlapi chodia na fusky,kde za vikend zarobia niekolkonasobne viac.
Zober si to z druhej strany, pokazila by si si víkend kvôli 50 EUR?
@pribinak to nie je 50, ale menej
@petruska19 áno, menej. Tu 50tku som tam dala motivačne 🤣🤣🤣
Ja by som si chcela oddýchnuť cez víkend, takže záujem by som nemala.
ĎAKUJEM VŠETKÝM KOMENTUJÚCM 🙂 len má zaujímal Váš názor 👋🏼😄
No asi poznajú svoju hodnotu 😉 nie každý má peniaze na 1.mieste. majú iné hodnoty
@pribinak keby som Ti napísala,koľko baby zarábali, tak Ti zabehne
@petruska19 som z malého mesta ďaleko od BA, ľudia bežne robia za minimálnu, takze si to viem predstaviť 🙁🙁🙁🙁🙁😢😢😢
@pribinak ja to dôverne poznám ☹️
No ťažko povedať ...Podľa toho čo píšeš je mzda celkom fajn...(aspon tu na východe by bola) .a tie soboty by som asi poriešila tak aby každému vychádzala lej jedna v mesiaci. To sa dá zvládnuť. Sú zamestnanci ktorí budú robiť od vidím do nevidím kôli vyššiemu zárobku, potom taký ktorý sklonila hlavu a robia lebo sa boja o prácu a ešte taký ktorý nepôjdu lebo chcú byť aj s rodinou hlavne ak majú malé deti. Ale ak je to férovi zamestnanec a zamestnávateľ tak vždy sa dá dohodnúť.
Takto. Ak by som nastúpila do práce s tým, že mám soboty volné a odrazu šefka chce, aby som robila 4 hodiny v sobotu, tak by mi to fest vadilo. Ak by som od začiatku pri pohovore vedela, že tie 2 soboty tam musim byt a napriek tomu by som nastúpila, tak by som s tým problem nemala.
Aby mi zamestnavatel vyplnal soboty pracou - nie, odmietla by som aj ja. Clovek sa nemusi nechat "zodrat"zamestnavatelom za par eur navyse. Ludia chcu aj svoje zivoty zit, oddychovat a nie travit svoje volno opat v praci.
@baccio 850 eur pre chlapa, ktorý končí o 18 hod?to je veľmi nízky plat 100 eur precestuje a má takmer min.mzdu
Autorka nechcú tak nechcú buď budeš motivovať finančne, alebo zniz plat a zatvor pobočku, ak sa to oplatí.Ak nie, tak brigadnika nemôžeš porovnavat, že na jednej nie sú problémy a na druhej ano ludia ľudia sú rôzni.
Nemala by som s tým problém.
@baccio 820 brutto je otrasná mzda aj na východe, veď si zober že to je v čistom 580 v čistom. To je strašne aj na východe. Ti ľudia nemajú žiadnu motiváciu robiť ešte aj cez vikendy. Za 10 - 15 rokov idu do dôchodku, sú na vrchole svojich možnosti a na účet dostane 580 EUR. Otras 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Problem by som určite nemala. Ja robim kazdu druhu sobotu 12hodin a tu som.Som totiž rada že mam prácu

ak ten clovek pracuje v sobotu len 4 hodiny a potom ma nedelu a pondelok volno, je to super, nevidim na tom nic zle. Lekari, zamestnanci restauracii, benziniek, bazenov, hotelov, lyziarskych stredisk....bezne pracuju cez vikend. Pre nas v turizme su to dni, kedy je najvacsi kseft a najviac prace, pripada nam to uplne prirodzene. Ja som napriklad v nedelu koncila o 16,00, pondelok a utorok som mala volno a v stredu zacinala o 16,00, takze prakticky 72 hodin volno