Pracovali ste ako letuška alebo stevard v Ryanair?
Ahojte, pracovali ste niekto pre túto spoločnosť? Ako sa vám to páčilo? A ako hodnotíte nároky na angličtinu - muselo to byť naozaj také "hladké" ako píšu?
mala by byt na komunikativnej urovni http://www.etga.sk/pracovne-ponuky.php?praca=Le... moja dcera ked sa pytala nieco letusky tak jej nerozumela vobec ze nic a musela asom ja po slovensky na nu - tak neviem ci mala len problem s akcentom alebo nemala svoj den ale z mojho pohladu vela anglictinu nevedela
Byť letuškou pre Ryanair znamená,že letuška nie si. Nedokážem si predstaviť pracovať pre takúto spoločnosť. Na čo? Nevidieť svet? Len samé otočky?Upratovačka, predavačka? Na to nemusíš ísť do lietadla a riskovať život . Vieš, čo reálne lietanie spôsobuje ľudskému telu? Plus ten plat. Ani za nič.
@mamamasama tak ak by to bolo tak, že žiadne pobudnutie v zahraničí a hneď otočka, asi by to až tak nebavilo, neviem. Otázka ohľadom vplyvu lietania na ľudské telo ma asi znepokojuje viac.
ahoj, odporúčam radšej inú spoločnosť ako ryanair, vela práce za málo penez a lietajú sa len otočky (žiadne cestovanie a pobyty)
@fruitys ja som tiež u Smartu, robia sa testy z ang, všeobecný prehľad a ústny pohovor, nasleduje 6týždňový výcvik, písomné skúšky a ústne 🙂)
@fruitys ak už lietať, tak rozhodne radšej diaľkovky aspoň s minimálnym restom. Telo potrebuje zregenerovať. Otočky sú super základ na rakovinu a nepolodnosť. Ono, celkovo letušky a piloti sú extrémne vystavení kozmickému žiareniu, ale ak už lietať a riskovať, tak nech si oddýchneš medzitým na krásnej pláži. Viem o čom hovorím ;)
@floren uniformy si kupuje? 😅 Tak toto je gól 🫣
@fruitys Robila som pre Ryanair, ale nie na Slovensku. Museli sme vedieť perfektne po anglicky. Výcvik bol 3 mesiace a testy boli veľmi prísne, polovica ľudí ich ani neurobila. Ale je to už pár rokov a možno sa medzitým kadečo zmenilo.
Ďakujem vám za odpovede. Niekde som videl podmienku vedieť preplávať 25m bez pomoci, takže asi tiež by boli aj nejaké fyzické testy. Výcvik 6 týždňov. Čo je však u mňa hlavný faktor, to je to kozmické žiarenie, nevedel som, že je to až také silné.
@mamamasama áno
@janickacrazy toto vravela aj ona,ze test skoro každý deň
@fruitys my sme kedysi mali 200 otázok ako test, osobný pohovor v angličtine......bolo to ale 18 rokov dozadu .....emirates

@fruitys sice som nepracovala a ani nebudem ale lietam s nimi pravidelne uk-sk -a rozhodne nevedia vsetci anglicky ... a ani narok na vyzor neje uz ako kedysi .. naposledy mali aj uniformy neskutocne obnosene poobtrhane nezasite .. takze asi aj zalezi aka linka sa lieta .. nizkonakladovky su radi ze maju zamestnancov