Pracovná zmluva a problémy s PN
Dobrý deň, chcem sa len poradiť s vaším názorom. Pracujem v jednej spoločnosti kde mám v zmluve uvedené 20hod tyždenne, ale pracujem realne od rána do večera každý deň. Nárok na vyplatenie marodky ževraj nemám a ked ochoriem začnem počuvať (pracujem tam len ja) že musím prisť do práce, majiteľ ma iné veci ako mňa zastupovať, a od jeho ženy len nadávky že zase som chora atd. Ešte keď som si dovolila marodovať viac ako tyždeň musela som isť do prace aj keď som mala PN. Navyše za 10 dní peniaze nedostavam lebo ževraj nemám narok na pn ak som na PN, ešte mi stiahuje z vyplaty lebo som nebola v práci
Nereagovat! Vymyslena tema
Používateľka seev už nemá účet na Modrom koníku. K tomuto kroku sa rozhodla sama používateľka.
Nereagovat! Vymyslena tema
Používateľka seev už nemá účet na Modrom koníku. K tomuto kroku sa rozhodla sama používateľka.
@sisa_s tak to veľmi rýchlo zrušila účet 😆
@sisa_s tak to veľmi rýchlo zrušila účet 😆
@matusa_153 lebo by sa tu na 5 stranach rozculovali zeny a mala by stranka klikanost
@matusa_153 lebo by sa tu na 5 stranach rozculovali zeny a mala by stranka klikanost
@sisa_s uz davno su tu vymyslane temy. neskutocne.
@sisa_s ona nechcela, aby mala stránka klikanost a preto rýchlo zrušila účet?🤔 Veď jej to môže byt jedno, nie?
@seev dalsia nesvojpravna a potom ze si tu zamestnavatelia robia protizakonne co chcu