Pracovné možnosti pre matky detí so špeciálnym znevýhodnením
Prosím vás, chcem sa spýtať mamičiek, ktoré majú deti so špeciálnym znevýhodnením a v škôlke sú len na doobedie… máte nejakú prácu? Ak áno kde ? Je reálne niečo nájsť? Čokoľvek?
@pribinak a kde ste to prosím videli? Lebo ja hľadám aj cez Tesco stránku a nič. Teda ukazuje mi že BB žiadne voľne miesta
@sofia0106 mozno by bolo fajn sa ist proste rovno opytat. Nie vsetko je na internete.
Samozrejme, musis hladat taku pracu, ktoru budes vediet vykonavat alebo na ktoru mas aj vzdelanie.
Síce už nemám dieťa v mš, ale celý čas som pracovala na čiastočný úväzok. Mala som veľmi milú a chápavú šéfku.
Opytaj sa priamo v obchodoch. Kamoska robi rovno v takejto skolke (v kuchyni), kde ma dieta, ma uplne inu kvalifikaciu, ale isla do toho tak, ze ma jednu cestu, dieta "vidi" a maju rovnaky pracovny "cas". Inak vela veci na home office sa da, ze si dojdes na obed po dieta (cez obednu pauzu), das ho spat... a pracujes dalej... aj uctovnictvo a take veci si vies zadelit cas sama, casto to stihnes za menej hodin alebo dotiahnes vecer...
poberáš opatrovateľský , alebo si na RD? to sú dosť podsttné veci. Známe väčšinou robia popr. opatr. ZŤP detí upratovačky na 3-4 hod.
poberáš opatrovateľský , alebo si na RD? to sú dosť podsttné veci. Známe väčšinou robia popr. opatr. ZŤP detí upratovačky na 3-4 hod.
@anonym_c70e1c nepoberám nič, mám predĺžený rodičovský do 6 rokov ale príspevok na dieťa mi neschválili.
Mám VŠ, ale neviem si nájsť nič na pár hodín denne alebo nočné .
S dieťaťom absolvujem XY terapii + doplnky výživy, vitamíny…. A ostatne veci bežne ani nespomínam, takze čokoľvek by som brala
@anonym_c70e1c nepoberám nič, mám predĺžený rodičovský do 6 rokov ale príspevok na dieťa mi neschválili.
Mám VŠ, ale neviem si nájsť nič na pár hodín denne alebo nočné .
S dieťaťom absolvujem XY terapii + doplnky výživy, vitamíny…. A ostatne veci bežne ani nespomínam, takze čokoľvek by som brala
@sofia0106 je to ťažké, na profesii a inde takéto ponuky nie sú. Slovensko nemá takto prispôsobený pracovný trh. Jedine, že už dakde robíš, poznáš šéfov a tí ti umožnia skrátený úväzok.
@sofia0106 jedna mamička chodí popoludní upratovať kancelárie. S dieťaťom je otec. Doobeda nemá nič.

@sofia0106 teraz v tescu ponúkajú brigádu, čas si môžeš vybrať.