Pracovné pohovory
Ahojte dievcata, chcela by som poprosit o radu. Momentalne sa snazim najst si novu pracu, chcela by som skusit statnu spravu. Momentalne pracu mam, ale chcela by som zmenu a viem ze aj tie platy v statnej su celkovo ok. Podavam si zivotopisy, tie podmienky splnam, ale absolutne ma nevolaju na pohovory. Uz som z toho zufala, niektori znami sa tam dostali cez znamosti, ked som chcela od nich pomoc,vysmiali sa mi, ze sa nesnazim dost. Trapi ma to, lebo pracovat viem, som zodpovedna. Myslite si, ze je ok ak si budem podavat napr na niektore ministerstva opakovanie ziadosti? Nechcem vyzerat pred HR zufalo, ale skutocne by som chcela dostat aspon sancu.
@klaudi555 odporujes si pri takom veku nemozes mat dostatocnu prax na danu poziciu v danej tarife (inak taka ani nie je v tabulke) ale teda nechapem preco nedas linku na ten inzerat
a toto urcite nediskriminuje myslim vek
@mamina7070 preco by som nemohla mat? Studovat sa da aj externe a popritom pracovat...odporucam pozriet inzeraty v statnej a verejnej sprave ake su tam platy, mnohokrat ide nad ramec tarify
@klaudi555 ja to pozerat nepotrebujem len ty zjavne si nechces dat poradit od skusenejsich
posledna napoveda prihlasujes sa len na vonkajsie vyberove konania ? ostatne nesplnas poziadavky
@mamina7070 preboha samozrejme ze ano...ved nepracujem v statnej tak akoby som mohla na vnutorne
@borabalazova konecne to niekto napisal. Presne. Take miesta ako opisuje autorka sa neobsadzuju nahodnym vyberom zvonka.
A nie je to tajomstvo, ale nikto ti to priamo nepovie.

@borabalazova no mam mierne nad 30, deti este nemam, viem ze toto moze niekomu svietit ako kontrolka