Pracovné ponuky
Išli by ste radšej do práce cca 15km od domova, na 12tky s platom cca 1500 v čistom podľa šikovnosti, alebo by ste si vybrali dvanástky s hodinovým a väčším dochadzanim záleží na akú prevádzku ma pošlú s platom 2000 a viac s tým že cesta by mi bola preplatená? Nemám deti, ale bojím sa že dlhodobo by som bola veľmi unavená z toho dochádzania.
@anjelicek26 tiez menis pracu? obcas ta vidim reagovat a teda velmi si si chvalila terajsiu pracu, ale tak asi kazdy ide za lepsim😊
@laurikagab tak nasa firma nie je v dobrej "kondicii", prisli sme o vela projektov kvoli zlym rozhodnutiam manazmentu a prakticky vidim, ze to smeruje k tomu, ze o rok-dva toto stanovisko zavru a budu centralizovat v inej casti nemecka, proste vsetky "znaky" idu tym smerom... a ja cisty home office mat nechcem ani za pana... takze som zacala pozerat po niecom inom a nasla som fakt skvely job... blizko, vyborne plateny, vysoka pozicia + kedze to nikto predo mnou nerobil, tak moznost si vytvorit vlastny system bez porovnavania s predchodcom... sluzobky malo a len v ramci nemecka, takze uz ziadne Rumunsko ci Maroko, co ma fakt tesi... firma robi softwer pre vlaky a auta, takze prakticky len inzinieri + manazment a rezia, co je velmi fajn... odpadne ti cela prakticka "produkcia", odovzdas projekt a mas hotovo, uz sa len duplikuje... vlastna kancelaria (teraz sme styria), krasna budova, to uz je tam len ten bonus... ale tak full time miesto 30h... ale muz beha okolo deti dostatocne, tak sa to da 😂 Home office kludne 100%, ale aj nula, je to uplne na mne... pracovny cas posuvny ako ti vyhovuje, nic pevneho...znie to fajn...
@mamula20 myslím že toto je taká výnimočná situácia, ktorá sa nedeje úplne pravidelne. Auto do zásoby naozaj nemám a pochybujem že niekto si kupuje druhé auto za týmto účelom. Keby sa mi v strede cesty pokazí auto tak by som vyriešila auto a do práce došla autobusom prípadne taxíkom veď zas jeden krát keď kvôli takejto situácii prídem neskoro, tak sa nič nestane
@beky223 ja narovinu ani neviem kde sa vidím, ale toto mi príde taká robota že pohoda aj keď budem mať deti, zaujímam sa aj o specializacne štúdium, ešte som mala taký plán že časom ak by sa mi naskytla príležitosť tak by som si urobila pedagogické minimum a išla by som učiť môj odbor na strednú školu s tým že by som ostala v práci na polovičný úväzok. Popravde neviem si predstaviť že by som išla niekedy v živote do úplne inej sféry (aj keď nikdy nehovor nikdy). Ale pracovat v reťazci celý život na hpp tiež nie je úplne moja predstava.
To všetko určite uvidíš časom 😊 myslím že aj tvoj plán s učením by mohol byť celkom fajn 🙂 ja som bohužiaľ prišla na to, že zo mňa ten kontakt s ľuďmi ako na páse bez dlhšej prestávky veľmi vysáva život. Ten polovičný úväzok by mohol byť ideálny. Úplne mimo obor nie, predsalen, škola bola dosť náročná na to nechať to tak. Len si treba vytvoriť takú rovnováhu, aby človek hneď z práce nevyhorel.
tak čo váhaš? Taku ponuku nikdy nenájdeš ešte jednu. že ti preplatia cestovné
@anjelicek26 tak to je teda vyzera na super zmenu👍
Kurňa.... to kde toľko dávajú????
@ramzes1980 na Slovensku

Tak potom určite tá bližšia, potrebuješ sa najskôr zabehnúť v jednej, aj tak to môže byť zozačiatku náročné, potrebuješ sa rozkukať, viem o čom hovorím, stačí, že na každej pobočke je iné rozmiestnenie produktov a budeš hotová, hodená do vody, veľké stresy. Ja som teda pracovala po škole 2 roky, vyskúšala som si aj 12tky aj 8-9h, teraz som na materskej. Bez detí mi osobne viac vyhovovali tie 12tky, bolo to pocitovo viac voľna, ale teda ja som mala prácu do 10min cesty a bola som unavená 😄 a po materskej by som sa videla najradšej úplne niekde inde úprimne 😅