Pracujete v laboratóriu?
Je tu niekto kto ma alebo roby v laboratóriu??
@balerina2025 prečo veď povec
@elsaanna1 vies co vyskusaj a povedz ci ta chceli vysetrit, asi potrebujes vysvetlenie od odbornika.
@elsaanna1 vies co vyskusaj a povedz ci ta chceli vysetrit, asi potrebujes vysvetlenie od odbornika.
@balerina2025 tejto ani odbornik nevysvetli, bude hladat ineho. Miesto toho aby vyriesila debila, sk torym ma deti tak riesi nejakeho chlapa, o ktorom si ten jej debil mysli, ze sa s nim vychrapala. Aj keby sa vychrapala po vyse mesiaci sa nezisti nic. A aj keby sa nic nezistilo, ten jej dabil tomu aj tak neuveri.
@balerina2025 tejto ani odbornik nevysvetli, bude hladat ineho. Miesto toho aby vyriesila debila, sk torym ma deti tak riesi nejakeho chlapa, o ktorom si ten jej debil mysli, ze sa s nim vychrapala. Aj keby sa vychrapala po vyse mesiaci sa nezisti nic. A aj keby sa nic nezistilo, ten jej dabil tomu aj tak neuveri.
@viestta tak potom pomoze uz len psychiater
@patka06 pravda že dam, ešte vam ho aj odfotim
@elsaanna1 ty nemáš žiadnu, absolútne žiadnu sebeuctu!
Smutné..
Vieš, čo by urobila zdravo sebavedomá žena, ktorá si váži sama seba?
Takého frajera by poslala do prdele a už nikdy by sa s ním nebavila.
Ale ty nie, ty ideš vyhadzovať peniaze na zbytočne testy..
Vieš, ten tvoj DNA test je ako fúkať do dragera (tester na alkohol), či som bola pred mesiacom opitá. Absurdné..
Chápeš?
Toto ti fakt ten tvoj chlap uverí??? Takuto blbosť?🤣🤣🤣 Počuj, ze on je trochu zaostalý.. bože..a takýto ľudia sa rozmnožujú, pomoooooc🤦
Toto ti fakt ten tvoj chlap uverí??? Takuto blbosť?🤣🤣🤣 Počuj, ze on je trochu zaostalý.. bože..a takýto ľudia sa rozmnožujú, pomoooooc🤦
kto by chcel vediet viac
https://www.modrykonik.sk/forum/zdravotne-problemy/moze-gynekolog-zistit-datum-posledneho-pohlavneho-styku/?page=3&scrollto
@rayla toto nevymyslis, toto sa musi stat
@rayla no tak to ved bude mat na papieri nie
@elsaanna1 nikto ta nevysetei, pretože nebudú mať čo porovnávať. Nebola si znasilnena a ak by si bola, po mesiaci by to už bolo irelevantné, dokonca aj keby si sa hneď po incidente osprchovala, bola by len minimálna možnosť ze by niečo našli. Nie po mesiaci a pol. Čiže nie, nikto ti nespraví test. A toho svojho magori posli do prdele.
Uz zase dalsia tema 🙈 Nejaky uchyl si tu robi srandu
Uz zase dalsia tema 🙈 Nejaky uchyl si tu robi srandu
@beloved ja tiez neverim comu citam
@beloved ja tiez neverim comu citam
@balerina2025 Z tejto stranky ostava psychiatricky ustav, ludia osprostievaju 🙈
@balerina2025 Z tejto stranky ostava psychiatricky ustav, ludia osprostievaju 🙈
@beloved ja uz tiez niekedy nechapem.
Všetky baby ti tu píšu správne. Mám vyštudovanú biológiu a robím v laboratóriu. DNA partnerov pri sexe sa nemieša - DNA s a zmieša IBA v oplodnenom vajíčku - teda u dieťaťa (pol DNA má od matky a pol od otca).
Cudzia DNA v pošve by mohli byť spermie alebo napr. kúsky kože sexuálneho partnera. Keďže prešiel mesiac a sliznica Tvojej pošvy (vagíny) vyučuje hlien a pravdepodobne máš menštruáciu všetky zvyšky "akože potencionálneho sexuálneho partnera" by boli už dávno preč - Tvoja pošva sa ich sama zbavila (sama sa vyčistila). Z biologického hľadiska je tento test NEZMYSEL. Nech si tvoj partner zopakuje biológiu.
A ty sa s ním rozíď kým si ju bude opakovať, lebo je to jednoducho žiarlivý blbec. Žiarliví partneri patria ku ZAKÁZANÝM partnerom, nikdy sa nezmenia. Viac sa k tomu nedá povedať.

To sú zbytočne vyhodené peniaze, ale aspoň bude mať frajer "dôkaz" . Úprimne nechcela by som chlapa čo by takéto niečo po mne pozadoval