icon

Pracujete v laboratóriu?

elsaanna1
15. jún 2025

Je tu niekto kto ma alebo roby v laboratóriu??

Strana
z2
sense
16. jún 2025

To sú zbytočne vyhodené peniaze, ale aspoň bude mať frajer "dôkaz" . Úprimne nechcela by som chlapa čo by takéto niečo po mne pozadoval

balerina2025
16. jún 2025
@elsaanna1

@balerina2025 prečo veď povec

@elsaanna1 vies co vyskusaj a povedz ci ta chceli vysetrit, asi potrebujes vysvetlenie od odbornika.

patka06
16. jún 2025
@elsaanna1

@patka06 ale veď dobre ja viem mne presne o to ide že aby sa nenašla stopa po DNA toho človeka a preukáže sa to na papieri

@elsaanna1 Vzdávam sa - už ti to neviem inak vysvetliť.
Prosím ťa, ak ti ten test niekde urobia, daj vedieť

viestta
16. jún 2025
@balerina2025

@elsaanna1 vies co vyskusaj a povedz ci ta chceli vysetrit, asi potrebujes vysvetlenie od odbornika.

@balerina2025 tejto ani odbornik nevysvetli, bude hladat ineho. Miesto toho aby vyriesila debila, sk torym ma deti tak riesi nejakeho chlapa, o ktorom si ten jej debil mysli, ze sa s nim vychrapala. Aj keby sa vychrapala po vyse mesiaci sa nezisti nic. A aj keby sa nic nezistilo, ten jej dabil tomu aj tak neuveri.

balerina2025
16. jún 2025
@viestta

@balerina2025 tejto ani odbornik nevysvetli, bude hladat ineho. Miesto toho aby vyriesila debila, sk torym ma deti tak riesi nejakeho chlapa, o ktorom si ten jej debil mysli, ze sa s nim vychrapala. Aj keby sa vychrapala po vyse mesiaci sa nezisti nic. A aj keby sa nic nezistilo, ten jej dabil tomu aj tak neuveri.

@viestta tak potom pomoze uz len psychiater

luliu
16. jún 2025
@elsaanna1

@patka06 ale veď dobre ja viem mne presne o to ide že aby sa nenašla stopa po DNA toho človeka a preukáže sa to na papieri

@elsaanna1 a len tak mimochodom, toho tvojho génia nenapadlo, že ste mohli použiť kondóm, takže test DNA nič nedokáže?

elsaanna1
autor
16. jún 2025
@patka06

@elsaanna1 Vzdávam sa - už ti to neviem inak vysvetliť.
Prosím ťa, ak ti ten test niekde urobia, daj vedieť

@patka06 pravda že dam, ešte vam ho aj odfotim

beronsche
16. jún 2025
@elsaanna1

@elsaanna1 ty nemáš žiadnu, absolútne žiadnu sebeuctu!
Smutné..
Vieš, čo by urobila zdravo sebavedomá žena, ktorá si váži sama seba?
Takého frajera by poslala do prdele a už nikdy by sa s ním nebavila.
Ale ty nie, ty ideš vyhadzovať peniaze na zbytočne testy..
Vieš, ten tvoj DNA test je ako fúkať do dragera (tester na alkohol), či som bola pred mesiacom opitá. Absurdné..
Chápeš?

balerina2025
16. jún 2025
@elsaanna1

@elsaanna1 prosim ta, navstivte obaja aj psychiatra

rayla
16. jún 2025

Toto ti fakt ten tvoj chlap uverí??? Takuto blbosť?🤣🤣🤣 Počuj, ze on je trochu zaostalý.. bože..a takýto ľudia sa rozmnožujú, pomoooooc🤦

viestta
16. jún 2025
@rayla

Toto ti fakt ten tvoj chlap uverí??? Takuto blbosť?🤣🤣🤣 Počuj, ze on je trochu zaostalý.. bože..a takýto ľudia sa rozmnožujú, pomoooooc🤦

lucia11kob
16. jún 2025
@viestta

kto by chcel vediet viac

@rayla toto nevymyslis, toto sa musi stat

@viestta 😅😅😅😅

elsaanna1
autor
16. jún 2025
@rayla

@rayla no tak to ved bude mat na papieri nie

ronie338
16. jún 2025
@elsaanna1

@elsaanna1 nikto ta nevysetei, pretože nebudú mať čo porovnávať. Nebola si znasilnena a ak by si bola, po mesiaci by to už bolo irelevantné, dokonca aj keby si sa hneď po incidente osprchovala, bola by len minimálna možnosť ze by niečo našli. Nie po mesiaci a pol. Čiže nie, nikto ti nespraví test. A toho svojho magori posli do prdele.

balerina2025
16. jún 2025
@elsaanna1

@elsaanna1 pocuj ty co na tom nechapes.

beloved
16. jún 2025

Uz zase dalsia tema 🙈 Nejaky uchyl si tu robi srandu

balerina2025
16. jún 2025
@beloved

Uz zase dalsia tema 🙈 Nejaky uchyl si tu robi srandu

@beloved ja tiez neverim comu citam

beloved
16. jún 2025
@balerina2025

@beloved ja tiez neverim comu citam

@balerina2025 Z tejto stranky ostava psychiatricky ustav, ludia osprostievaju 🙈

balerina2025
16. jún 2025
@beloved

@balerina2025 Z tejto stranky ostava psychiatricky ustav, ludia osprostievaju 🙈

@beloved ja uz tiez niekedy nechapem.

pleja
16. jún 2025

Všetky baby ti tu píšu správne. Mám vyštudovanú biológiu a robím v laboratóriu. DNA partnerov pri sexe sa nemieša - DNA s a zmieša IBA v oplodnenom vajíčku - teda u dieťaťa (pol DNA má od matky a pol od otca).
Cudzia DNA v pošve by mohli byť spermie alebo napr. kúsky kože sexuálneho partnera. Keďže prešiel mesiac a sliznica Tvojej pošvy (vagíny) vyučuje hlien a pravdepodobne máš menštruáciu všetky zvyšky "akože potencionálneho sexuálneho partnera" by boli už dávno preč - Tvoja pošva sa ich sama zbavila (sama sa vyčistila). Z biologického hľadiska je tento test NEZMYSEL. Nech si tvoj partner zopakuje biológiu.
A ty sa s ním rozíď kým si ju bude opakovať, lebo je to jednoducho žiarlivý blbec. Žiarliví partneri patria ku ZAKÁZANÝM partnerom, nikdy sa nezmenia. Viac sa k tomu nedá povedať.

nelka93
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2