icon

Pracujete za minimálnu mzdu?

2. nov 2022

Ahojte. Pracujem za minimálnu mzdu. V hrubom 646 e. V čistom 520 e. Firme sa darí. Ale sefovia tvrdia ze nemôžu dat vyšší plat ze nemajú z čoho. Ako znášate vy to ze pracujete len za minimálnu?

Strana
z3
vakaveronika
2. nov 2022

veľmi zle znášam skôr, keď je zlý kolektív

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
ejmi25
3. nov 2022

@evica17 pokial nerobi niekto vikendy a nocne nikde nezarobia ani vo vyrobe.Bohuzial.Ja robim tiez za minimalku a jedine co teda ok je pracovny cas.

ejmi25
3. nov 2022

Tiez mam s listkami 600 e a danovym bonusom 700 nic viac.A co pocuvam veru ani predavacky nezarobia viac jedine ked furt tahaju vikendy.

ejmi25
3. nov 2022

@madamcoco 3 krar tolko kde pracujete u nas vo vyrobr ci predavacky viac ako 800 teda nemaju aj to nemaju.Co viem a tahaju aj vikendy.Radsej za menej penazi ako truchlit vikendy v obchodoch a nevidiet deti.

madamcoco
3. nov 2022

@ejmi25 Tak ja nepracujem vo výrobe ani nie som predavačka...

mladena
3. nov 2022

mám len o nejakých 40 eur viac ako ty, ale je to kľudná nenáročná práca, pre mňa je to lepšie ako sa niekde stresovať aj keď zarobiť viac (zažila som), nie som nejako náročný človek....

veronikadany
3. nov 2022

@madamcoco súhlasím 👍

duves
4. nov 2022

Len taká poznámočka. Z minimálnej mzdy sú odvody na starobné dôchodkové poistenie velmi nízke. Po lopate povedane, že dôchodok, ktorý vam vypočítajú (ak budete celý život na minimálke) smiešne nízky.

Strana
z3