Praktická sestra - skúsenosti so štúdiom a prácou
Ahojte 🙂 zháňam info co sa týka externého večerného štúdia na SŠ zdravotnej v odbore praktická sestra,je tu niekto kto to študuje najlepšie v PO ? Ale samozrejme môžu byť aj iné mestá. Chcem vedieť ako často chodíte do školy,aké predmety mate atď. A taktiež ak je tu nejaká praktická sestra tak kde robíte? Kde ste s tým našli uplatnenie ? Za názory a rady budem vďačná ❤❤❤
@eliska1309 Košice 200 Eur/rok + zdravotnícke oblečenie
@adrianka2606 ano ,vzdelanie v EU sa uznava,len ma ine pomenovanie,uznavaju sa aj odrobene roky praxe...tiez pracujem v zahranici
@huxy
@adrianka2606 samozrejme, ze uznavaju...prave preto sa premenovalo,aby bolo zhodne s EU
Ahojte baby ja rozmyšlam že by som šla na tu prakticku sestru ako prosim prebieha prax ? Ja som uprimne uz davno chcela skor dr vyštudovat ale moj blok ohladom mrtvol ma nepusti 🤣 takze preto sa pytam co sa robi na praxi dakujem

@eliska1309 za externé štúdium sme my neplatili nič. Akože na začiatku poplatok (niečo ako zrps) 50€. Učebnice sme si my nekupovali. Potom už len na konci sa skladalo na dary, kvety, pohostenie na maturity.