icon

Prečo firmy nedodržiavajú termíny po pohovore?

2. feb 2024

Bola som na pohovore a povedali mi, že sa mi ozvú do určitého dátumu. Prečo ma s týmto veľa firiem problém - zavolám berieme, neberieme až sa človek dokáže zariadiť. Nie je to len u mňa, ale u viacerých. Pýtali sa ma otázky, ktoré by sa ani na pohovoroch nemali opýtať, ale odpovedala som.

janai1
2. feb 2024

Lebo nie si jediná osoba ktorá je pozvaná na pohovor. Ako ta môže prijať/odmietnuť keď ešte neboli na pohovore všetci ?

petamich
2. feb 2024

este nemusia mat ukonecne vyberove konanie ale ano castokrat sa stane aj, ze maju a napriek tomu ta nekontaktuju, ak mas nejake kontaktne cislo, email, pokojne sa im ozvi, ze by si rada vedela, ci uz to maju uzavrete a teda nebola si vybrata ako uchadzas, nakolko mas aj nejake ine otvorene debaty ale preferujes ich (alebo cosi podobne, samozrejme ak je pravda, ze sa ti pozdavali a chcela by si tam pracovat)

egonsk
2. feb 2024

ak ti povedali, ze do napriklad 2 tyzdnov ti daju vediet, ci postupujes do druheho kola, tak si na tom este ok. Ak ti iba povedali, ze sa este ozvu o vysledku, tak to s tym moc nepocitaj.

anjelicek26
2. feb 2024

Ak sa chcu objektivne rozhodnut, musia porovnat viacero kandidatov pocas urcitej doby... nepozvali vsetkych naraz samozrejme, to je nemozne. Treba trochu trpezlivosti.

beata_k
2. feb 2024

A casto je to aj o tom, ze personalista sa moze aj na hlavu postavit ked sa manazer oddelenia neuracil vybrat cloveka do svojho timu. Caka sa na jeho posledne slovo koho beru.

oriesocek
2. feb 2024

a niekedy do toho pride PN, najlepsi kandidát, ktoremu to ponukli im povie, ze sa im vyjadri do tyzdna a oni nechcu odmietnut druheho v poradi... je tam vela premenných. aj my prijimame ludia naozaj sa vzdy nepodari poslat vyjadrenie z XY roznych dovodov....