Prečo firmy neponúkajú sľúbený home office?
Načo to firmy robia? Načo si píšu do inzeratu možnosť full HO, keď ho vlastne ani neponúkajú. Teraz som odvolala a dosť ma to vytočilo.
Je to možnosť,keď oni budú chcieť, nie ty.
Je to MOZNOST. Ak okolnosti na ich aj tvojej strane dovolia, tak ti ho UMOZNIA ale nie su povinni ti ho poskytnut ani ked poziadas
U nas je tiez moznost, a nastavenie je take, ze sa vyuziva hlavne v chripkovom obdobi, aby sa znizil stav ludi v kancelarii, alebo kolegyna mala uraz, zlomila si nohu, tak ked uz by mohla byt v praci so sadrou, tak pracovala z domu a podobne situacie.alebo teraz pri vysokych teplotach, mame sice klimamatizovane kancelarie ale com menej ludi tam dycha tym lepsie😄
niektori ludia ostali zaseknuti mentalne v covidovych lock-down casoch, ked stale snivaju o full home officoch? to uz skoro ziadna firma neponuka, az na par vynimiek hlavne v IT sektore, tak sa ludia naucte fungovat tak, ako to bolo kedysi - chodit do prace.
Ak je v inzeráte iba možnosť HO tak je to možnosť pre firmu že vás v istých prípadoch nechajú doma keď to bude vyhovovať im. Treba hľadať full remote job, tam máš 100% HO istý.
Ak je v inzeráte iba možnosť HO tak je to možnosť pre firmu že vás v istých prípadoch nechajú doma keď to bude vyhovovať im. Treba hľadať full remote job, tam máš 100% HO istý.
@viktoriaandrascik veď práve v inzeráte bolo full Ho, preto som vôbec naňho reagovala
@viktoriaandrascik veď práve v inzeráte bolo full Ho, preto som vôbec naňho reagovala
@anonym_autor V úvodnom príspevku si písala, že v inzeráte bolo MOŽNOSŤ full HO. A práve o to slovíčko tu ide. Že keď sa zapracuješ a osvedčíš a keď to bude firme vyhovovať, môžeš mať HO, či už part time, alebo full. Nie, že hneď od prvého dňa budeš len doma.
A padlo to aj na pohovore? Ci na pohovore uz sa tvarili, ze nie... v nasej firme (IT) Je full HO, ludia robia aj z inych miest SR a v office v Bratislave sa ukazu tak raz za mesiac. Ale ak pride niekto novy, zo zaciatku musi chodit do officu. Home office je dost o dovere. Ked je zakaznik spokojny, sef nema problem s HO.
@anonym_autor V úvodnom príspevku si písala, že v inzeráte bolo MOŽNOSŤ full HO. A práve o to slovíčko tu ide. Že keď sa zapracuješ a osvedčíš a keď to bude firme vyhovovať, môžeš mať HO, či už part time, alebo full. Nie, že hneď od prvého dňa budeš len doma.
@ha_ha to možnosť som tam doplnila ja, lebo som v tom momente nevedela nájsť vhodne slovo. V inzeráte bolo po zaučení full Ho.
A padlo to aj na pohovore? Ci na pohovore uz sa tvarili, ze nie... v nasej firme (IT) Je full HO, ludia robia aj z inych miest SR a v office v Bratislave sa ukazu tak raz za mesiac. Ale ak pride niekto novy, zo zaciatku musi chodit do officu. Home office je dost o dovere. Ked je zakaznik spokojny, sef nema problem s HO.
@basska_b k tomu sme sa ani nedostali, keďže sme spolu volali a spomenula som to. Tam sa tvárila, že to v inzeráte ani nebolo, potom z nej vypadlo že po zauceni 30% Ho
Mas viacero takychto skusenosti alebo len tuto 1?
Mas viacero takychto skusenosti alebo len tuto 1?
@majka99999 zatiaľ 2 za posledný mesiac
Tak si natrafila na nejaké pofiderné firmy. My pracujeme 100% HO, na Slovensku ani nemáme kanceláriu. Ako to bolo uvedené v inzeráte tak aj fungujeme.
Tak si natrafila na nejaké pofiderné firmy. My pracujeme 100% HO, na Slovensku ani nemáme kanceláriu. Ako to bolo uvedené v inzeráte tak aj fungujeme.
@viktoriaandrascik praveze sú to celosvetové, tak mi to prišlo také, no. To je super že si natrafila práve na normálnych
@viktoriaandrascik praveze sú to celosvetové, tak mi to prišlo také, no. To je super že si natrafila práve na normálnych
@anonym_autor áno som spokojná už tretí rok. Neviem aké máš skills a v akej oblasti hľadáš ale je u nás pár voľných miest možno ti niečo sadne https://autovistagroup.com/who-we-are/join-us/o...

@anonym_autor moznost - nie samozrejmost. Mozno casom, mozno pre inu poziciu.