icon

Prečo mi bola zamietnutá žiadosť o prácu v polícii?

petra24224
26. júl 2025

Ahojte, chcem sa opýtať či náhodou niekto bol v podobnej situácii - bola som na informatívnom pohovore na okresnej PZ kde to vyzeralo nádejne, mala som z toho veľmi dobrý pocit, povedali že majú voľne pracovné miesta. Následne mi prišiel list, už z krajského riaditeľstva, že žiadosť o prácu v PZ sa zamieta. Chcela by som vedieť dôvod, oplatí sa napísať mail na personálne z kadiaľ mi prišiel list, na základe čoho ju zamietli? Alebo je to čisto o sympatiách a nemajú špeciálny dôvod?

Strana
z2
lubomir997
10. sep 2025

@petra24224 ahoj do kolkych dni / tyzdnov od pohovoru ti prisiel papier o zamietnuti? Vdaka

petra24224
autor
12. sep 2025
@lubomir997

@petra24224 ahoj do kolkych dni / tyzdnov od pohovoru ti prisiel papier o zamietnuti? Vdaka

@lubomir997 2 týždne cca.

anonym_696bb4
28. okt 2025
@petra24224

@lubomir997 2 týždne cca.

@petra24224 ahoj mohlo tam zohrať rolu hocičo, napríklad ak máš veľa pokút za rýchlosť a pod. Kamaráta nechceli pustiť, lebo tam mal 3x pokutu za rýchlosť... Alebo si im na pohovore neprišla ako použiteľná osoba...

mahony6
29. okt 2025

Oni začnú stalkovať tých ľudí čo sa k ním hlásia, pýtajú sa okolia aká si, pozerajú záznamy, drogy, alkohol..všetko všetko. Ja som mal tiež vynikajúce výsledky, kondičné testy som mal najlepšie zo všetkých, dokonca lepšie ako niektorý už v zbore, proste nikto by ma tam nedobehol lebo beh milujem, a nezobrali ma. Oni berú len sprostých tuším...

Strana
z2