Prečo sa mi nedarí nájsť prácu z domu?
ahojte,
možno mi budete vediet poradit, som mladá po vs, som mgr.
chcela by som si privyrabat z domu, na par hodin denne, pripadne aj normalne na 4 hodiny denne. Musi to byt ale uplne remote.
Neviem si taku normalnu pracu najst. viem robit kadeco, redaktorstvo, pisanie textov, preklady z anglictiny do slovenčiny, viem pisat emaily aj po nemecky, kontaktovat ludi, robila som virtuálnu asistentku, spravovala som eshop a wordpressy, roblla som koordinatorku pre jednu kliniku v zahraničí, ucila som male deti anglicky
. Naozaj sa snazim,ale potrebujem si privyrobit z domu, kvoli financnej tiesni. samozrejme, som zodpovedna osoba a spolahliva,a veľmi ma trapi, ze na kazdu jednu pracu online remote odpovedam cvckom,ale nikde ma nevzali doteraz, a uz si hladam rok.
naozaj uz som zufala. a chyta ma panika. Neviem si nic najst. predtym som spravovala aspon web nejaky, alebo som robila redakcnu posilu pre jeden casopis fakt, ze dve hodky denne a pod. Neviem, si nic najst. mam pocit, ze vsetko uz robi ai-
a naozaj zaujem o predaj kozmetiky a pyramidovky, o to nemam zaujem alebo ponukat nieco na nete. toto nie. chcem serioznu pracu. neviem, kde robim chybu? mam uz aj skusenosti, na to, ze som mlada pomerne. Nechapem, co zamestnavatelia chcu a vyzaduju. Som naozaj zufala. Poradte mi. Ak najlepsie aj o niecom viete, budem velmi rada.
Ty nemas sancu a darmo ze si "robila toto hento tamto"...robila? kedy? ..v dnesnej dobe uz rok je davno co vsetko ide rychlo vpred....aked ta tlaci financna tiesen tak chod robit medzi ludi do realneho sveta a nie si diktovat podmienky ze maximalne 4 hodiny aj to z domu a este co by si za take nieco chcela? snad este aj minimalku kde by si leda naskrabala polku hodin co maju byt za mesiac odpravovane...celkom by ma zaujimalo ze ake mas nato dovody sedet maximalne 4 hodiny denne za pocitacom ..asi socialna fobia
@heleninamama určite je to ona a ešte aj predtým tu bola podobná tema. Škoda, ona chce, ale nezmení svoj postoj. Takto aa nikam nedostane. Nie je schopná vyjsť zo svojej komfortnej zóny.
@heleninamama hej to je ona spoznala som to hned z prispevku. Pracovat nezvlada viac ako 4h denne ale v domacnosti kolom deti by lietat vedela 🤦🏻♀️. A chudak otec sa vlaci po stavbach aby ju aj mamu uzivil. To je skoda reci ale aspon nebude nuda 🍿🍿🍿
By si mali podat ruky s tou, co nemohla vodit deti do skolky, lebo v dedine maju kopce a zakruty 🤦♀️
@thirstymonk aj sama som v IT, v korporate, TPP, a 3000 v hrubom je doslova nic. Mozno stacilo pred 6-7 rokov, teraz urcite nie.
@diewcatqoo to fakt? Mate link ma tu diskusiu pls?
@diewcatqoo ináč to bola sranda 🤣🤣
@diewcatqoo toto mi uniklo a furt to niekto spomina. Nemas link prosim?
@ivkabojkasova vzdy napisem par riadkov o sebe.
@maximiliana na toto som uz reagovala a bez odozvy, oni sa neozyvaju.
@diewcatqoo co ? :O
to som nebola ja,
a ani tie diskusie co tu pisete
nemozem viac robit, staram sa doma o niekoho, a mam socialnu fobiu, na ktorej pracujem, ale zatial bezuspesne. a to su len jeden z mnohych dovodov, tiez tu zijeme dost odrezani od sveta pri horach, tu sa toho neda vela co robit.
@judar uz som to pisala a to je este nic, aj dalsie ine dovody.
@kabinka11 ved vravim, ze nepokracujem? myslis, ze by som nechcela? sem tam doucujem deti, ak nevedia anglicky,ale to je cele. A ostatne veci, uz robi ajka, na to nepotrebuju ludi. aj dnes som pisala do jedneho magazinu, a napisali mi, ze " dakujeme, momentalne mame plny stav, ulozim si kontakt". chcela som robit redaktorku pre nich, pisat, spravovat soc. siete a pod.
a nic nic, takto vzdy vsetci mi odpisu, potom zas co som robila pre tych, napisali, ze uz nemaju peniaze ma platit, potom zas dalsi, ze oni uz to nebudu robit, a pod, proste stale nieco.
@heleninamama to je v poriadku, ze mas kontakty na dve vydavatelstva, ale ja ked si poslem Cv tak ma nepozyvaju ani na pohovor. Ja velmi chcem pracovat a ok, aj kebyze je to viac ako 4 hodiny denne, zvádnem to. Vieš, je to aj o kontaktoch, nie len tak. ja som uz dávno absolventka,
potrebujem nejake privyrobenie a je jedno vlastne na kolko hodin do tyzdna.
@deedol vyssie som dala link
@maximiliana dikyyy
@michbel Ako komu a ako kde... sused robi udržbara za 750€ čistych mesačne a nesťažuje sa... Ja som nikdy nešiel po peniazoch, ja som šiel po jobe, z ktoreho si môžem robiť holubnik. Prachy u mňa nie su take podstatne. Samozrejme, mohol by som robiť 16 hodin denne a zarabať 15 tisic mesačne ale načo?
Veď doučovanie. Zaregistruj sa na Doucma.sk. Neverím,že nikoho nenájdeš, keď dáš dobrú cenu.
@deedol a este to malo dve pokracovania 😂😂😂
@maximiliana nasla som 😁 doteraz somto citala a to len autorku, ale fakt top temy roka 2024 🫣
Skús nájsť na upwork
Pretoze na 4h.ta nikto nepotrebuje. Standardne sa robi 8hod.a uz ked trvas na HO,tak keby si sa aspon v tomto prisposobila. Ale tak ked trvas na svojich podmienkach,budes este dlho hladat🤷♀️
@koniarova a z toho clovek vyzije v dnesnej konkurencii? doucujem,ale z toho je tak max 150e mesacne ale ze max... ved neucim 10 hodin denne
150e mesacne znamena, ze ucis cca 10-15h mesacne? Ved mozes aj viac, nie? Aspon 15h tyzdenne, to su 3h denne. A mala by si aspon 600e.
A prečo neučíš 10 hodín denne? 150 eur? To koľko berieš za hodinu?
To máš dve hodiny doučovania za týždeň? Sranduješ.? Toto nie je doučovanie.

@romino ja klientovi ale nepoviem 80€/h... Ja klientovi poviem osemsto (a ze to mne trva 10 hodin, je moja sikovnost). Konkurencia mu povie 1200 az dvetisic za rovnaky job (agentura).