icon

Prečo ste odišli zo školstva?

1. sep 2022

sú tu nejaké bývalé učiteľky? čo vás napokon odradilo odísť z školstva? nepýtam sa teraz na plat, ale som aj ja na vážkach. či som sa dobre rozhodla pre toto zamestnanie, keď nevidím oporu ani v kolektíve a mám pocit, že už je málo motivovaných učiteľov. učím už 3 roky.

Strana
z2
zuzanockamt
31. okt 2023

@anavi0944 Prečo by ti niekto mal konkrétne rozpisovať, čo a kde robí 🤷 Sleduj inzeráty, zisťuj a hľadaj, čo by ťa bavilo.

camelie12
1. nov 2023

@nelusiatko, a kde pracujete, ak to nie je tajomstvo, prosim?

anavi0944
1. nov 2023

@zuzanockamt vy tiež tu zbytočne komentujete

susann80
3. máj 2024

Pretoze v tejto skorumpovanej sfere, je brutalne rodinkarstvo, a ucitelia su mimo reality, chceli by mat plat ako IT sektor, doktori..ale na taketo VS je riadne sito, cize skoncia len ti co na to skutocne splnaju kriteria, ale ako je mozne ze na VS - jazyky a uciteltsvo sa beru ziaci s 3,4 na strednej??? No tak podla toho aj vyzera uroven v skolstve. Cest vynimkam, ale tych je uz ako safranu. Cize oni by chceli len platy.. ale zodpovednost 0, motivacia deti 0, rodicia robia za nich kopec prace.. ale velke oci pre peniaze by mali. Ja som sklamana z ucitelov ako z ludi. Kedysi zastncovia pravdy, dnes poskokovia vedenia a VIP rodicov, myslim, ze mozu doookola trepat o ucte.. ale sami sa takto degradovali. Ze su ako patolizaci bez chrbtovej kosti. Takze 1200 je az az.. ako tu uz niekto spominal, su aj ine prace … kde sa ludia nAdru za menej … takze trebalo by ich supnut asi na 2-3 roky do sukromnej sferi a potom by ucili s radostou za taky plat.

Strana
z2