icon

Predaj kozmetiky cez FB

adenka11
2. júl 2018
adenka11
autor
2. júl 2018

Mal by niekto zaujem si pocas materskej z domu privyrobit?

petrab666
2. júl 2018

@adenka11 ja by som mala zaujem, ak sa to netyka katalogoveho predaja kozmetiky. Dakujem

adenka11
autor
2. júl 2018

@petrab666 tyka sa to predaja kozmetiky ale nie katalogoveho ale na facebooku

beky1813
2. júl 2018

Zase ten facebook a otravovanie priatelov kozmetikou?

adenka11
autor
3. júl 2018

@beky1813 presne tak 🙂 a viete ze sa tym da krasne zarobit??? A predstavte si, ze ani priatelov neotravujem, priatelia sa hlasia sami, lebo vedia ze ta kozmetika je kvalitna 🙂

asmk
3. júl 2018

@adenka11 prosim info do spravy dakujem

fokuska
3. júl 2018

@adenka11 Predpokladam, ze ta kozmetika sa neda bezne kupit - napr. v drogeriach, lekarnach a pod. Ako priatelia vedia ze je kvalitna?

Ja som sa s predajom kozmetiky na fb stretla niekolkokrat a vzdy to malo rovnaky scenar:
"Priatelia, objavila som skvelu zubnu pastu, ktora nadherne bieli, je cisto prirodna a neobsahuje chemicke latky, takze vobec neposkodzuje sklovinu. Pouzivam ju uz mesiac a uzasne to funguje, som nadsena! Ak chcete, idem si prave objednavat, tak sa mozete pridat k objednavke." Pripojena je fotka pred a po, ktora samozrejme nie je realna fotka zubov dotycnej. Do komentarov sa zacnu ozyvat priatelia: "wuaw, aka je to pasta, ako sa vola", "ja by som vyskusala, kolko stoji?" a podobne. Na kazdy takyto komentar je odpoved: "pisem ti sukromnu spravu" - kedze info sa nemoze zdielat verejne.

Je toto (s nejakou obmenou) naplnou prace, ktoru ponukas?

beky1813
3. júl 2018

@adenka11 jasne 😂 preto mam par kamaratov, ktory nic nenitia, bloknutych

adenka11
autor
4. júl 2018

@fokuska vidim ze mate bohovsky dobre info 😀 az na to ze tie fotky zubov su realne 🙂

adenka11
autor
4. júl 2018

@fokuska a este nieco..kedy sme si potykali?

fokuska
4. júl 2018

@adenka11 No robia to moji "priatelia" na fb a nie su to ich zuby a rovnaka fotka, takze vidim ako to chodi.

A pardon, za tykanie sa ospravedlnujem, na internete a diskusnych forach je to bezne, tak som to pisala automaticky.

adenka11
autor
4. júl 2018

@fokuska...nebudem sa tu s vami hadat, len poviem, ze mam zakaznicky ktore pouzivaju pastu a su spokojne a aje rozdiel aj vidiet no zial nie kazda mi hned aj posiela fotky

fokuska
4. júl 2018

@adenka11 Nepopieram, ze moze mat dobre ucinky, ale ocenila by som keby sa pisala pravda - toto je take klamstvo - wuaw objavila som pouzivam, mozete sa pridat k objednavke. Pritom to robia preto ze chcu zarobit a tu pastu (pravdepodobne) ani nepouzili.
A mna uraza, ked si niekto mysli, ze ma takto obabre a ja na to skocim. Mozno by som aj vyskusala, keby napisali uprimne ze proste sprostredkuvaju predaj.

Vadi mi forma ako to robia, nie to, ze nieco predavaju 😉

adenka11
autor
5. júl 2018

@fokuska uznavam, ze prvy prispevok distributorov je dost od veci, ale tak to je dane firmou a ziaden z distributorov za to nemoze a to vsetko dalej si uz distributor robi sam, aj vlastne fotky a recenzie...to vsetko je naozaj realne

fokuska
6. júl 2018

@adenka11 Keby to robili na nejakych forach, kde maju zaludok na to, ze klamu ludi.

Ale na facebooku, kde si ja pridavam len ludi co osobne poznam - rodinu, priatelov, znamych. Vieme o sebe dost veci a oni potom capnu nieco take a myslia si ze naletim? Viem, ze je to klamstvo a taky clovek prestava byt mojim priatelom.

Prave preto by som takuto pracu nerobila. Ani telemarketing a podobne, je mi to proti srsti. Aj to ako sa to prezentuje - budete predavat kozmetiku. To by vyzeralo inak. Naplnou je - budete klamat na fb a kamuflovat to, ze predavate kozmetiku :-/

adenka11
autor
6. júl 2018

@fokuska ja pisem ze predavam a nekamuflujem to nijako a aj fotky pridavam len realne moje, mojej rodiny a mojich zakaznicok

fokuska
6. júl 2018

@adenka11 To ste asi vynimka, ja som sa stretla len s tym textom pri viacerych ludoch. Vzajomne sa nepoznali ale text a fotky rovnake.

adenka11
autor
7. júl 2018

@fokuska no to je ten prvy prispevok dany od firmy, dalsie su uz na distributorovi co si tam da