Predĺžená zmluva a tehotenstvo
Ahojte, potrebujem radu, alebo len podporu, neviem. Mam v praci predlzenu zmluvu na dalsi rok - na dobu urcitu. Lenze, akurat som sa dozvedela ze som tehotna. Pracujem v skolke a budem musiet ist na PN, prednedavnom som potratila. Chcem sa vyhnut vsetkym tym chorobam deti. Ako to spravit? Uz som zufala. Vypadnem teda na cely rok. Asi privelmi myslim na kolektiv a na pracu, mam trochu aj strach z reakcie, bude treba za mna zhanat ucitelku. Ako sa zbavit tychto pocitov? Dakujem
Ja to beriem tak, ze ved to je len praca a taketo veci su na takmer dennom poriadku. Len mi to pride take nefer, v auguste nastupit a oznamit ze dovi idem PN..
stanov si priority ... v tvojom prípade by to malo byť dieťa
ale páči sa mi tvoj zmysel pre zodpovednosť, častejšie totiž čítam príspevky o tom, ako sa práci vyhnúť a brať sociálne výhody
asi by som to oznámila v práci čím skôr, niekoho určite za teba nájdu ... len si asi prišla o prácu 😒
to áno ... ale už ti ju asi ďalej potom nepredĺžia, lebo tam proste skončí zmluva a už ju nemusia obnovovať ďalej
ja som práve pre toto odložila druhé tehotenstvo, aby som mala zmluvu na neurčito a akonáhle som ju mala, začali sme sa snažiť ... tiež so zlým svedomím, že je to "podraz", ale vlastne nám to ani hned nevyšlo, takže som tam mala nakoniec odrobené 3,5 roka, ked som nastupovala na MD
Som po potrate, takze to velmi neriesim ci pridem o pracu. Robota bola a aj bude 🙂 priorita je babatko, to je fakt 🙂

@co_robit ja som bola na tom rovnako, predĺžili mi zmluvu, zvýšili plat a vtedy som otehotnela. a tiež som musela ísť na PN. nebolo mi všetko jedno keď som išla za šéfkou ale prežila som, ona na počudovanie nebola nepríjemná a všetko bolo v poriadku. je to len práca, nie si tam upísaná krvou 😉