Prepúšťanie v Kia 2026
V roku 2025 ma kia prepustit cca 200 ludi a v roku 2026 cca 800? Vie otom niekto nieco viac?
všetci tí čo o tom vedia podrobnosti o tom nemôžu rozprávať. teda všetko ostatné sú len pletky ...
Zatiaľ neinformovali upsvar, takže zatiaľ neplánujú https://www.zilinak.sk/clanky/37505/kia-nepriji...
@anonym_1fc274 nebudem konkretizovať, ak dovolíte rovnako ako vy, no ako môžeme vidieť súčasný stav výroby tomu napovedá a nie je to len kvôli prichádzajúcim elektromobilom. Taktiež viem, že by mala byť odstávka už od 15.12.2025 cca do 10.1.2026
@anonym_autor nič také sa zatiaľ neplánuje a pracuje sa normálne len občas v piatok sa nepracuje a prepúšťanie zatiaľ nikto neoznámil 😊
@anonym_autor v roku 2025? To asi ťažko..
Zatiaľ (!) žiadne veľké prepúšťanie neplánujú. Na 2 smeny pôjde len motoraren.
Odporúčam necitat priznania zamestnancov na FB, sú tam výmysly.
Ja som počula, že od roku 2026 má ísť iba na 2 zmeny a od ďalšieho roka iba na jednu
@anonym_27d11e ešte ani korejci nemajú výrobný plán na 2027, ale ľudia už vedia, že pôjdu na 1 zmenu.. 😂
Takéto informácie sa nepúšťajú vonku aby nenastala panika.
Ale je jasné, že nás zasiahne hospodárska kríza.
Odborari chcu zvýšiť plat zamestnancom o 250€.
@anonym_autor nič také sa zatiaľ neplánuje a pracuje sa normálne len občas v piatok sa nepracuje a prepúšťanie zatiaľ nikto neoznámil 😊
@marrynka112 😀
len zoznamy ľudí ktorých plánujú prepustiť sú už hotové asi 2-3 týždne. 😉
Green deal a povolenky. Máme sa nádherne v tej Európe 😆
Tak logicky, keď klesne odbyt, musia niekde ušetriť. Ale predpokladám, že prvý pôjdu z agentúry, kmeňový až v krajnej núdzi.
@marrynka112 😀
@deti95060810 nie nie sú hotové 😊 pracuje mi tam manžel 😊
Green deal a povolenky. Máme sa nádherne v tej Európe 😆
@alica110 kľudne môžeš ísť do niektorej zo zaslubenych zemi, ktorými sa chce inšpirovať aj nás premiér - v takom Rusku musí byť sveta žiť..
@marrynka112 😀
@deti95060810 toto je úplný nezmysel, kam na to chodíte?
Znižovať sa bude stav agentúrnych - je to jednoduché a rychle, preto si ich zvyčajne závody, nielen Kia aj držia - kvôli flexibilite.
v kii je zastavený nábor a keďže pásové výroby majú vysoku fluktuáciu ludi, toto prirodzene pokryje potreby znižovania stavu.
@anonym_189eb0 Ale ja nie som ruský občan, prečo by som tam chodila? Či musím len ódy spievať na eú?
@alica110 tak si vyber inú krajinu, keď ti nie je dobré v eú...🤪
@deti95060810 nie nie sú hotové 😊 pracuje mi tam manžel 😊
@marrynka112 len manžel? teraz mám menovať ja alebo ako. načo to bude dobré.
Nerobte paniku v štýle JPP
@marrynka112 len manžel? teraz mám menovať ja alebo ako. načo to bude dobré.
@deti95060810 žiadne zoznamy sa nerobili. Odkiaľ to máš?
To že každý vedúci vie, koho by prepustil je ina vec..
Veľké prepúšťanie NIE je momentálne v pláne. Keď, tak skončia agentúrny. Stav kmeňových sa zníži zastavením náboru a bežnou fluktuáciou.
Samozrejme, taká je momentálna situácia, zmeniť sa môže.
Áno prepúšťanie v Kia je a to iba Slovákov pretože pretože si hičkaju Ukrajincov,tim by dali aj posledné ,aj kurvy by im zaplatili!!!Slováka dajú do agentúry na najnižšiu platovu triedu a Ukrajincov hneď do kmeňa a vyššia plastová trieda,preto prepúšťanie funguje tak že najprv Slovákov pretože sú agentúry,jebat také firmy čo sa považujú za Kia slovakia a jebe Slovákov do riti
Áno prepúšťanie v Kia je a to iba Slovákov pretože pretože si hičkaju Ukrajincov,tim by dali aj posledné ,aj kurvy by im zaplatili!!!Slováka dajú do agentúry na najnižšiu platovu triedu a Ukrajincov hneď do kmeňa a vyššia plastová trieda,preto prepúšťanie funguje tak že najprv Slovákov pretože sú agentúry,jebat také firmy čo sa považujú za Kia slovakia a jebe Slovákov do riti
@fabri2016 zamestnávateľ potrebuje šikovných ľudí ktorí vedia pracovať a neflákajú sa
ty máš výhodu že ovládaš slovenský jazyk, tak ukáž že si šikovnejší ako cudzinec
@fabri2016 zamestnávateľ potrebuje šikovných ľudí ktorí vedia pracovať a neflákajú sa
ty máš výhodu že ovládaš slovenský jazyk, tak ukáž že si šikovnejší ako cudzinec
@anonym_1f7d21 Tieto kecy
@anonym_autor Áno prepúšťanie v Kia je a to iba Slovákov pretože pretože si hičkaju Ukrajincov,tim by dali aj posledné ,aj kurvy by im zaplatili!!!Slováka dajú do agentúry na najnižšiu platovu triedu a Ukrajincov hneď do kmeňa a vyššia plastová trieda,preto prepúšťanie funguje tak že najprv Slovákov pretože sú agentúry,jebat také firmy čo sa považujú za Kia slovakia a jebe Slovákov do riti
@anonym_1f7d21 áno ty asi vieš viacej o tom ako to tam funguje že
@fabri2016 tém je to iba análny karierismus,tam sú na 1mieste iba senioroperatori ktorí sa venujú iba oblbovanju kuriev a je to ďalšia zahraničná firma zo slovenskim menezmentom ktorú si korejci nechaju dojebat

Ja som počula, že od roku 2026 má ísť iba na 2 zmeny a od ďalšieho roka iba na jednu