Prestáva ma baviť chodenie do práce
Ahojte píšem sem druhý krát. Aj keď viem že je to pre ženy skôr, ale chcel by som sa vypísať lebo nemám komu povedať svoje veci.
Len chcem napísať že chodenie do práce pre mňa prestáva byť zmyslom a nebaví ma robit alebo skôr byť v práci (či už kvôli času, ľuďom alebo aj za veľa muziky malo peňazi) Práca má vraj šľachtit človeka no ja to vidím úplne inak. Obdivujem ľudí ktorí pracovali napríklad 50 rokov v tej jednej istej robote. Alebo dôchodcov že už môžu byť na dôchodku a oni sa ešte trepu stále do roboty. Čo by som ja dal za to nemusiet chodiť do roboty. Alebo chodiť do práce ktorá by ma bavila.
Len aby si ľudia o mne nemysleli že som nejaký flakac, robím skoro cca 2,5 roka od školy a mám už 3 robotu a v každej robote mi to prišlo rovnaké ten princíp, organizácia nadriadených alebo skôr manipulácia a hlavne ľudia - "kolegovia" radi bonzuju na seba alebo ohovárajú (netvrdím že všetci ale určitý jedinci hej). A ešte jedna vec, v každej robote čo som bol som po pár mesiacoch zistil že má nebaví tam už chodiť cca vždy po 3 mesiacoch to nastalo. Asi to poznáte že už máte odpor k robote ešte len keď vidíte tu budovu z vonka tak už cítite odpor či už kvôli zmyslu práce platu alebo hlavne ľuďom. Len chcem vypočuť prípadne poradiť ako nájsť zmysel v nejakej práci aj keď nebaví človeka.
Viem mnohí chodia do roboty lebo musia živit rodiny alebo majú dlhy alebo žijú z výplaty do výplaty ale stojí to vôbec za to si ničiť tak život? Nie je aj iná - lepšia cesta sa mať lepšie ako niekde muklovat za drobné a k tomu ešte počúvať reči ľudí aké je všetko zle? V robote trávime cca tretinu dňa niekto aj polovicu dňa. Tak je to na zamyslenie.
Ďalšia téma je na voľný čas. Máte aj vy obdobie že len premýšľate čo chcete v živote a neviete čo ďalej? Ja to mám stále od kedy som skončil strednu školu. Mám určitý čas po práci ale veľakrát neviem čo s ním s tým časom pretože neviem čo robiť alebo aj keď robím niečo tak mi to nedáva zmysel pre radosť alebo tak. Kedysi som mal rád športovanie to mám aj teraz ale teraz keď idem športovať tak už ma to tak nebavi ako kedysi a to môžem písať aj o iných činnostiach a tiež mi nedávajú zmysel. Tak isto aj so ženami cítim že potrebujem ženy ale potom aj viem že ich nemusím mať keď som ich nemal 22 rokov. A mohol by som ty ešte písať mnoho veci ale to zas inokedy možno.
@medulienka81 asi máš pravdu veľmi by som potreboval to čo píšeš ale mne sa to tak strašne vyhyba
@hopsadobrandejsa dik
@slecnazkosic asi hej ale stále neviem vela
@zuzinapipina diki
@roman9763 Písala som správu je to súkromné dosť tak verejne nechcem
Pockaj kym splatis ten zavazok... Podla mna ta stve ze splacas a neuzivas si az tak tie pebiaze... Ako nahle to bude splatene aj nalada bude lepsie.
Uprimne prace co si spominal v sklade su o nicom, hrozna nuda tak bud rad za tu pracu v kancelarii, ze ju mas zvlast v tejto dobe.
@roman9763 Ak by si si mohol vybrat, co by bola tvoja idealna praca?
Predstav si ze by si mal uz na to vystudovanu skolu a ze by ti ponukali miesto... teda ziadne prekazky by ti nestali v ceste. Vies si predstavit taku robotu alebo cinnost co by si robil s radostou? Vysnivana praca... mas taku? A to nemusi byt len u niekoho vo firme... kludne aj nejaky konicek, ktory si myslis by ti dokazal priniest peniaze (napriklad fotografovanie, trening psov, opravovat hodiny, vyrabat fujari a pistale... proste cokolvek.
Alebo ti ani tak nezalezi na tom co robis ale tuzis mat skvelu partiu... bolo by toto dolezitesie?
@andreatytler neviem vôbec som nerozhodný a ani neviem čo chcem
@roman9763 Tak asi tvojou tuzbou je byt uz na dochodku.
@0silvia0 Ja mam neter a synovca, ktori uz asi 7-8 rokov (odkedy skoncili strednu) nevedia najst ze co chcu robit. Zacnu vysou skolu, ale nebavi ich, zacnu inu ale ta je prilis tazka, zacnu niekde robit, ale ani tam ich nebavi a potom su celi rozcarovani ze ich nic nebavi. Ja im vravim: ved praca ta nemusi bavit. Musi ta uzivit a nesmie sa ti hnusit. Na to aby ta nieco bavilo, mas konicky a zaluby. Ale oni sa len stale hladaju a hladaju.☹
@andreatytler nuz, keby sa museli zivit sami, tak by nevymyslali.

@marca12 vďaka a máš pravdu myslím že mám ja veľa chýb aj