Prídem o 12-percentný príplatok za vzdelávanie?
Dobry vecer, potrebovala by som poradit. V oktobri 2024 som mala 4 inovacne vzdelavania schvalene naraz zamestnavatelom. Predtym som bola 15 rokov na materskych.Bolo mi teda schvalenych 12 percent z platu.Pridem o tento 12percentny priplatok, alebo mi bude platit 7rokov od schvalenia?potrebujem si urobit dalsie inovacne aby som nesla s platom dole po 8/2026?Dakujem za rady
dakujem no skus mi prosim odpovedat teraz na moju otazku, budem ti velmi vdacna, mam v tom zmatok a tieto odpovede ze ste mi odpovedali mi nepomozu, prepadne mi tych 12perc alebo mi platia sedem rokov od schvalenia?
platia 7 rokov od schvalenia, dalsie si nerob, lebo uz viac ako 12 percent sa neda
platia 7 rokov od schvalenia, dalsie si nerob, lebo uz viac ako 12 percent sa neda
@miskajerry dakujem, no aj ja si to myslim , citam rozne clanky, no zatial potrebujem este informacie
cize co konci 8/2026?iba kredity?tie skoncili v roku 2019 takze ich 7 rocna platnost skonci presne v 2026?
cize ak niekto dostal priplatok 12 perc napr v 2020, tak mu skoncia v 2027?to iba ako priklad, dakujem
@miskajerry dakujem, no aj ja si to myslim , citam rozne clanky, no zatial potrebujem este informacie
cize co konci 8/2026?iba kredity?tie skoncili v roku 2019 takze ich 7 rocna platnost skonci presne v 2026?
cize ak niekto dostal priplatok 12 perc napr v 2020, tak mu skoncia v 2027?to iba ako priklad, dakujem
@lili177 neviem ti odpovedat, ak sa zaregistrujes na stranke skolsky portal, tam taka pani odpoveda na všelijake otazky fundovane, ja mám napriklad teraz 12 percentny priplatok, ale urobila som si uz dalsie 4 inovacne , kedze nám všetko padne po auguste 26 a vtedy si poziadam o priplatok a bude to na 7 rokov
dakujem a odkedy mas tych 12percent?od ktoreho roku?
dakujem a odkedy mas tych 12percent?od ktoreho roku?
@lili177 uz ani neviem, to by som musela hladat v papieroch
boli to vzdelavania este do 2019 za kredity?lebo to podla mna teraz expiruje,myslim si ze kto sa vzdelaval od 2020do 2025 a dal si to schvalit,tak by mu to malo platit 7 rokov od schvalenia, prosim o potvrdenie ci spravne zmyslam
este aj v 2019 som si robila za kredity
dobre a potom ked uz kredity po 2019 neboli ste si robila inovacne ktore ste si uz dala uznat na percenta k platu?
boli to vzdelavania este do 2019 za kredity?lebo to podla mna teraz expiruje,myslim si ze kto sa vzdelaval od 2020do 2025 a dal si to schvalit,tak by mu to malo platit 7 rokov od schvalenia, prosim o potvrdenie ci spravne zmyslam
@lili177 neviem odpovedat, napis na ten skolsky portal
V predchadzajucej diskusii sme ti odpovedali viacere. Ten,kto si uplatnuje 12 % za kredity, tam skonci platnost 8/2026 - vsetkym.
Za inovacny rozvoj platia 7 rokov od zacatia vyplacania. Neviem,ci si davas vyplacat za vsetky 4 inovacne od jedneho datumu alebo postupne ako si ich ziskala - 4 x 3%. Ak si davs od jedneho datumu , napr 1/2024, tak ti platia vsetky do konca roku 2030. Ak si ich davas uplatnovat postupne, tak kazde ti konci za 7 rokov, cize budu koncit postupne.
Mne teraz vyplacaju za kredity, tie mi skoncia na bud rok, a potom dam ziadost na zacatie vyplacania za profesijny rozvoj za inovacne, tie uz mam spravene vsetky 4, ale zacnu vyplacat az od bud roka v priebehu 7 rokov.
dobre a potom ked uz kredity po 2019 neboli ste si robila inovacne ktore ste si uz dala uznat na percenta k platu?
@lili177 asi uz inovacne nie, len pred dvomi rokmi, ale to som si este nepoziadala, lebo ešte mám priplatok
@lili177 asi uz inovacne nie, len pred dvomi rokmi, ale to som si este nepoziadala, lebo ešte mám priplatok
@miskajerry za10e
@miskajerry za10e
@lili177 cize ked som to spravne pochopila od 8/26padnu iba tym ucitelkam 12percent k platu, ktore ich ziskali za kredity, tie ktore ziskali percenta k platu od 2020, tak im platia 7rokov od ziskania, prosim o odobrenie
prosim mudre zienky o potvrdenie mojej domienky,percenta k platu koncia iba tym ucitelkam ktore ich ziskali za kredity ziskane do roku 2019, tie co si robili vzdelavania od 2020 tym percenta platia sedem rokov od schvalenia, tak?dakujem krasne
podľa mňa ti to bude platiť. vlani sa už inovačné vzdelávania robili podľa nových nastavení, teda ja mám takú skúsenosť. zanikajú skôr tým, ktorí išli ešte podľa starého systému. ja si nemyslím, že prídeš o svojich 12%

@lili177 ved sme ti odpovedali v predchadzajucej diskusii, vsetko na rovinu..