icon

Skúsenosti s inovačným vzdelávaním Raabe: Ako prebieha?

15. sep 2024

Dobrý deň, robili ste si niekto inovačné vzdelávanie cez nich? Ako to prebiehalo, viete mi povedať viac? Spravili ste ho všetci? Vďaka

elizabeta56
•
23. dec 2025

Zdravím, tiež ma to zaujíma. Chystám sa na inovačné vzdelávanie a na tejto stránke sa zdá, že je to celé online a kedy mne vyhovuje. Môžem ísť svojím tempom.

simonecka14
•
16. jan 2026

Dobrý deň, tiež premýšľam nad inovačným vzdelávaním práve od Raabe, len ma zaujíma spôsob jeho ukončenia, máte, prosím, nejaké bližšie informácie?

elizabeta56
•
30. mar 2026

Už som absolvovala inov.vzdelávanie od raabe a som veľmi spokojná. Vzdelávanie prebieha cez videá, dištančné úlohy a prezentácie. Videá sú zrozumiteľné, tematicky dobré a užitočné. Po obhájení prezentácie online príde po pár dňoch osvedčenie do e-mailu.

simonecka14
•
28. apr 2026
@elizabeta56

Už som absolvovala inov.vzdelávanie od raabe a som veľmi spokojná. Vzdelávanie prebieha cez videá, dištančné úlohy a prezentácie. Videá sú zrozumiteľné, tematicky dobré a užitočné. Po obhájení prezentácie online príde po pár dňoch osvedčenie do e-mailu.

@elizabeta56 vďala za infošku. 🍀 Čo sa týka ukončenia, je to náročné?

elizabeta56
•
29. apr 2026
@simonecka14

@elizabeta56 vďala za infošku. 🍀 Čo sa týka ukončenia, je to náročné?

@simonecka14 pokiaľ poctivo sledujete tie videá, tak záverečný test určite zvládnete a obhajoba je tiež fajn. Niektoré boli formou rozhovoru, jedna klasicky, teda prezentujete cez zoom. Všetko prebehlo bez problémov.

simonecka14
•
29. apr 2026
@elizabeta56

@simonecka14 pokiaľ poctivo sledujete tie videá, tak záverečný test určite zvládnete a obhajoba je tiež fajn. Niektoré boli formou rozhovoru, jedna klasicky, teda prezentujete cez zoom. Všetko prebehlo bez problémov.

@elizabeta56 veľmi pekne ďakujem. 🍀

nakoni
•
3. jún 2026
@elizabeta56

@elizabeta56 prosím vás, treba sa prihlásiť na obhajobu? Mne schválili dištančnú úlohu, som v stave "prešiel", ale nemám viac info. Ďakujem

elizabeta56
•
6. jún 2026
@nakoni

@elizabeta56 prosím vás, treba sa prihlásiť na obhajobu? Mne schválili dištančnú úlohu, som v stave "prešiel", ale nemám viac info. Ďakujem

@nakoni po schválení dist.ulohy vám príde mail, kde sa budete môcť prihlásiť na termín obhajoby. Ale tieto termíny robia len 4x do roka. Ja som mala v marci, čiže teraz v júni by mali byť ďalšie. Prišlo to dosť neskoro cca týždeň dva pred termínmi obhajoby.