Prieskumy, dotazníky - skúsenosti a rady
Veľa sa tu spomína vypĺňanie rôznych dotazníkov, prieskumov, ankiet (Tie najznámejšie : Marketagent, Online Klub, Slovenský národný panel, Výskumy ...atď.), ktoré sú odmeňované peňažne, alebo formou vecných odmien, či peňažných poukazov. Bola by som rada, keby sme si tu ohľadom tejto témy vymieňali svoje skúsenosti a rady. 🙂
Kocky mne sa paci tato stranka. Su tam vsetky dotaznikove spolocnosti, ktore posobia na Slovensku. Vsetko pokope. Asi najlepsi clanok co sa tyka dotaznikov.
https://www.pracanadoma-skusenosti.eu/dotazniky...
Do ktorych by som sa mala registrovat? Poradte.
Ahojte, ja som dneska našla jeden článok pridaný dnes o takýchto stránkach fionin-blog.webnode.sk/l/ako-si-privyrobit-na-internete/ ja som jej dala páči sa mi aby my od nej chodili upozornenie keď prida nový článok
Na clixsense je moznost vyplaty Tango card bud Visa Prepaid alebo Master Card....ma s tym niekto skusenosti ako to presne funguje ? Da sa s tym platit na slovenskych eshopoch ?
mne mobrog posiela na paypal plnu sumu 5eur len datadiggers poslal z 10 eur na paypal 9.80 eur
na vyskumy .sk som si naposledy objednal 4 ticket restaurant poukazky v hodnote 10 eur a mam tam na konte este 1430 minci
daedalus mi tiez poslal 2x po 10 eur na paypal
ja mám konta na ešte na ivyskumy..sk marketagent,mnforce populacia slovensky narodny panel jtn panel ipreskum,glaxes,prosebe,,talkonline,e-RG/Elite
na populacia.sk som minuly rok zarobil 59 eur
na mn-force som zarobil uz 6500 bodov
ja mam dobre skusenosti s narodnym panelom, som tam uz nejaky ten rok zaregistrovana, vyskumy chodia celkom casto a body sa daju premenit na peniazky a poslat na ucet 🙂
dobrý deň snažím sa zaregistrovat na marketagent ale stale mi vypisuje "Na validáciu si, prosím, aktivujte checkbox! " co s tým?????
mobrog mi práve poslal na paypal dalších 5 eur
Má niekto skúsenosti s copywrittingom,prepisovaním textov?
Otazka. Vyhral uz niekto z Vas tych 1000 bodov na online klube v pripade ze vas vyhodi z prieskumu kvoli naplneniu kvot ? Pripadne to iste na populacii o vecne ceny ?

@apolonka za rok 14 eur.? Strasne malo