icon

Prieskumy, dotazníky - skúsenosti a rady

qsookie
22. júl 2014

Veľa sa tu spomína vypĺňanie rôznych dotazníkov, prieskumov, ankiet (Tie najznámejšie : Marketagent, Online Klub, Slovenský národný panel, Výskumy ...atď.), ktoré sú odmeňované peňažne, alebo formou vecných odmien, či peňažných poukazov. Bola by som rada, keby sme si tu ohľadom tejto témy vymieňali svoje skúsenosti a rady. 🙂

poleva
13. okt 2018

@apolonka za rok 14 eur.? Strasne malo

simonkaca
17. okt 2018

Kocky mne sa paci tato stranka. Su tam vsetky dotaznikove spolocnosti, ktore posobia na Slovensku. Vsetko pokope. Asi najlepsi clanok co sa tyka dotaznikov.

https://www.pracanadoma-skusenosti.eu/dotazniky...

Do ktorych by som sa mala registrovat? Poradte.

mimi252
17. okt 2018

@qsookie daedalus online prave vyplatil 🙂 😍😍 sice po mesiaci co som si dala odoslat platbu ale predsa

cindy212
1. nov 2018

Ahojte, ja som dneska našla jeden článok pridaný dnes o takýchto stránkach fionin-blog.webnode.sk/l/ako-si-privyrobit-na-internete/ ja som jej dala páči sa mi aby my od nej chodili upozornenie keď prida nový článok

zlatican
2. nov 2018

@katesocka Výskumy.sk sú dobrá voľba.Približne každé tri mesiace som u nich nazbierala body na 20 eurovú poukážku do kníhkupectva alebo na mall.sk.Cez mall.sk som si už kúpila elektrický mixér,elektrický sekáčik .Proste super.Oni sú overení.

kerci888
2. nov 2018

Na clixsense je moznost vyplaty Tango card bud Visa Prepaid alebo Master Card....ma s tym niekto skusenosti ako to presne funguje ? Da sa s tym platit na slovenskych eshopoch ?

hollyoaks
3. nov 2018

mne mobrog posiela na paypal plnu sumu 5eur len datadiggers poslal z 10 eur na paypal 9.80 eur

hollyoaks
3. nov 2018

na vyskumy .sk som si naposledy objednal 4 ticket restaurant poukazky v hodnote 10 eur a mam tam na konte este 1430 minci

hollyoaks
3. nov 2018

daedalus mi tiez poslal 2x po 10 eur na paypal

hollyoaks
3. nov 2018

ja mám konta na ešte na ivyskumy..sk marketagent,mnforce populacia slovensky narodny panel jtn panel ipreskum,glaxes,prosebe,,talkonline,e-RG/Elite

hollyoaks
3. nov 2018

na populacia.sk som minuly rok zarobil 59 eur

hollyoaks
3. nov 2018

na mn-force som zarobil uz 6500 bodov

slniecko154
20. nov 2018

ja mam dobre skusenosti s narodnym panelom, som tam uz nejaky ten rok zaregistrovana, vyskumy chodia celkom casto a body sa daju premenit na peniazky a poslat na ucet 🙂

zlatican
20. nov 2018

@hollyoaks Ja som na mn force nazbierala asi 1500 bodov,čo je v prepočte 15 eur.Oni posielajú pomenej dotazníkov.

hollyoaks
20. nov 2018

@zlatican mne na mnforce chodia casto dostazniky

matuskask
22. nov 2018

dobrý deň snažím sa zaregistrovat na marketagent ale stale mi vypisuje "Na validáciu si, prosím, aktivujte checkbox! " co s tým?????

zlatican
22. nov 2018

@matuskask Skús to viackrát.Mne nič také nevypisovalo.

zlatican
22. nov 2018

@hollyoaks Na Populácii som asi mesiac a zatiaľ mám zarobených iba 70 centov.Neviem,aké všetky kritéria zohľadňujú.

naolina
22. nov 2018

@zlatican manžel má oveľa viac dotazníkov ako som ja. On má 5eur a ja za ten istý čas a ja menej ako euro

matuskask
22. nov 2018

@zlatican už som skúšala viac krát po sebe a nic 😢

hollyoaks
27. nov 2018

mobrog mi práve poslal na paypal dalších 5 eur

hollyoaks
27. nov 2018

@zlatican ja uz od r 2015 kazdy stvrtrok zarobim roznu sumu od 9 po 20 eur

zlatican
27. nov 2018

@hollyoaks Na mobrogu alebo celkovo?

hollyoaks
28. nov 2018

@zlatican to bolo na populaciu.sk

etnatn
4. dec 2018

@naolina logicky, lebo chlapov vyplna menej..

mama82
Odpoveď bola odstránená
cindy212
7. dec 2018

@matuskask treba zakliknut okienko "nie som robot"

zlatican
7. dec 2018

Má niekto skúsenosti s copywrittingom,prepisovaním textov?

matuskask
7. dec 2018

@cindy212 ďakujem už mi to ide 😀😀

kerci888
8. dec 2018

Otazka. Vyhral uz niekto z Vas tych 1000 bodov na online klube v pripade ze vas vyhodi z prieskumu kvoli naplneniu kvot ? Pripadne to iste na populacii o vecne ceny ?