Prieskumy, dotazníky - skúsenosti a rady
Veľa sa tu spomína vypĺňanie rôznych dotazníkov, prieskumov, ankiet (Tie najznámejšie : Marketagent, Online Klub, Slovenský národný panel, Výskumy ...atď.), ktoré sú odmeňované peňažne, alebo formou vecných odmien, či peňažných poukazov. Bola by som rada, keby sme si tu ohľadom tejto témy vymieňali svoje skúsenosti a rady. 🙂
@kristina2708 Pred týždňom mi vyplatili 5 eur z mn force.Je to asi za pol rok.Tu chodí málo dotazníkov.Ale aj 5 eur je niečo.
@cindy212 su tam aj nejaké poplatky? čo to je vypĺňanie dotazníkov?
@kikavajdova nechodia dotazniky. Je to refferee, zdielas link a mozes plnit aj tasks ak chces. Je to jednoduche. Mne poslali 90€ na paypal.
A z písaním článkov,copywritterstvom má niekto skúsenosti?
aka je minimalna vyplata na tom homesocial ? a za ako dlho sa to da nazbierat ?
klikacky su asi podvod
Z klikaciek som pouzival neobux, ktory funguje az doteraz. Na promotovanie linkov ako je tu spominany homesocial som pouzival perfektny manualsurf easyhits4u, pripadne donkeymails....Easyhits4u uz podla nazvu Vam zabezpecuje kliky na Vas link. Na promotovanie linku potrebujete aj samozrejme nieco nasurfovat aby ste mali kredity na promo vaseho linku (stranka, e-shop) ale je tam vela nezabezpecenych zavirenych stranok takze neodporucam bez dobreho antiviru, ale ani ten neni zarukou bezpecnosti...Najlepsie je si ich kupit, ale je na zvazenie ci ta investicia prinesie zelany efekt...Inak je to strata casu, vacsina zrusila paypal a vyplacaju uz len na stranky s kryptomenami a su to aj tak len drobne...Kamarat stale vyuziva easyhits4u lebo ma eshop orientovany aj na zahranicny trh
Ma niekto skusenosti s vyberanim penazi zo Skrill ? Kolko je minimum na vybratie a aky je poplatok ?
Ja mám dobré skúsenosti s https://panel.marketagent.com/Register/Account/...
Majú celkom zaujímavé prieskumy, bez problémov vyplácajú peniažky priamo na bankový účet a majú prehľadnú aplikáciu 🙂
@dianaditteova mne posielaju na paypal
@kristina2708 Nie, ja som súhlas nedala a som registrovaná.
@zlatican Ja som všetko ostatné vyplnila a stále mi to nejde 😐
@kristina2708 ja som tam tiez registrovany

@kerci888 1000 bodov na gfk nie, ale na populacii 150 eur 🙂 sla som si pre hotovost do BA