icon

Prieskumy, dotazníky - skúsenosti a rady

qsookie
22. júl 2014

Veľa sa tu spomína vypĺňanie rôznych dotazníkov, prieskumov, ankiet (Tie najznámejšie : Marketagent, Online Klub, Slovenský národný panel, Výskumy ...atď.), ktoré sú odmeňované peňažne, alebo formou vecných odmien, či peňažných poukazov. Bola by som rada, keby sme si tu ohľadom tejto témy vymieňali svoje skúsenosti a rady. 🙂

tenderka
8. dec 2018

@kerci888 1000 bodov na gfk nie, ale na populacii 150 eur 🙂 sla som si pre hotovost do BA

zlatican
8. dec 2018

@hollyoaks A na PROEBE sa dá koľko zarobiť?

zlatican
8. dec 2018

@zlatican Opravujem PROSEBE.

zlatican
9. dec 2018

@kristina2708 Pred týždňom mi vyplatili 5 eur z mn force.Je to asi za pol rok.Tu chodí málo dotazníkov.Ale aj 5 eur je niečo.

kikavajdova
Odpoveď bola odstránená
kikavajdova
Autor odpoveď zmazal
apolonka
Odpoveď bola odstránená
kikavajdova
Odpoveď bola odstránená
cindy212
Odpoveď bola odstránená
kikavajdova
15. dec 2018

@cindy212 su tam aj nejaké poplatky? čo to je vypĺňanie dotazníkov?

cindy212
16. dec 2018

@kikavajdova nechodia dotazniky. Je to refferee, zdielas link a mozes plnit aj tasks ak chces. Je to jednoduche. Mne poslali 90€ na paypal.

zlatican
16. dec 2018

A z písaním článkov,copywritterstvom má niekto skúsenosti?

cindy212
Odpoveď bola odstránená
kerci888
19. dec 2018

aka je minimalna vyplata na tom homesocial ? a za ako dlho sa to da nazbierat ?

cindy212
20. dec 2018

@kerci888 ty si pri registracii urcis hranicu. Ja s9m si dala 100$ ale je tam aj menej. Ked to dosiahnes, tak si zaziadas o vyplatenie. Ja som si to dala vyplatit na paypal. A teraz zbieram dalsie. Ja som to mala asi za mesiac a pol

kerci888
20. dec 2018

@cindy212 a akym sposobom sa to da najrychlejsie nazbierat. Co odporucas na akych strankach promotovat ten link ?

cindy212
20. dec 2018

@kerci888 ja som to dala na FB a moji priatelia sa tiez zapojili.

kerci888
21. dec 2018

@cindy212 a co je najvacsi prijem ? Klikanie na ten link alebo registracia dalsich priatelov ?

cindy212
21. dec 2018

@kerci888 ja som mala viac registracii, ale aj kliky, takze z mojho pohladu tak 50:50. No rychlejsie je to asi cez kliky

hollyoaks
25. dec 2018

klikacky su asi podvod

kerci888
25. dec 2018

Z klikaciek som pouzival neobux, ktory funguje az doteraz. Na promotovanie linkov ako je tu spominany homesocial som pouzival perfektny manualsurf easyhits4u, pripadne donkeymails....Easyhits4u uz podla nazvu Vam zabezpecuje kliky na Vas link. Na promotovanie linku potrebujete aj samozrejme nieco nasurfovat aby ste mali kredity na promo vaseho linku (stranka, e-shop) ale je tam vela nezabezpecenych zavirenych stranok takze neodporucam bez dobreho antiviru, ale ani ten neni zarukou bezpecnosti...Najlepsie je si ich kupit, ale je na zvazenie ci ta investicia prinesie zelany efekt...Inak je to strata casu, vacsina zrusila paypal a vyplacaju uz len na stranky s kryptomenami a su to aj tak len drobne...Kamarat stale vyuziva easyhits4u lebo ma eshop orientovany aj na zahranicny trh

kerci888
2. jan 2019

Ma niekto skusenosti s vyberanim penazi zo Skrill ? Kolko je minimum na vybratie a aky je poplatok ?

dianaditteova
15. jan 2019

Ja mám dobré skúsenosti s https://panel.marketagent.com/Register/Account/...
Majú celkom zaujímavé prieskumy, bez problémov vyplácajú peniažky priamo na bankový účet a majú prehľadnú aplikáciu 🙂

hollyoaks
15. jan 2019

@dianaditteova mne posielaju na paypal

cindy212
Odpoveď bola odstránená
kristina2708
20. jan 2019

Ahojte prosím vás na iprieskum.sk ma nezaregistruje pokiaľ nedam aj ten druhý súhlas?

zlatican
20. jan 2019

@kristina2708 Nie, ja som súhlas nedala a som registrovaná.

kristina2708
20. jan 2019

@zlatican Ja som všetko ostatné vyplnila a stále mi to nejde 😐

hollyoaks
20. jan 2019

@kristina2708 ja som tam tiez registrovany

klingo52
Odpoveď bola odstránená