icon

Príspevok na dochádzku za prácou

Včera o 16:59

Ahojte,
mate prosim niekto skusenost s prispevkom za dochazdku za pracou? Bola som na urade prace 5 mesiacov a zamestnavam sa od 01.02.2026. Budem dochadzat priblizne 50 km denne. Dakujem

rencaregina
Včera o 17:10
anonym_481109
Včera o 17:10

vypises tlačivo a zasles na UP

autor
Včera o 17:13

diky, toto som este necitala
na stranke UP som citala nejake veci o tom

anonym_481109
Včera o 17:13

Hneď ako nastupis tak poziadaj o príspevok, ak máš 50-60 km tak dostaneš 95 eur

autor
Včera o 17:19

Diky, volala som v piatok na UP, ze budem nastupovat od februara, ale este nemam podpisanu ani zmluvu.
Tam mi pani spominala, ze jej staci poslat mailom potom zmluvu, ze uz ani chodit nemusim a dala mi kontakt na druhu pani, ze jej mam zavolat, ked budem uz mat podpisane a ze u nej si mozem vybavit potom aj tento prispevok.
A to treba aj nejako dokladovat to cestovanie, napr. kazdy den listok z autobusu/vlaku a MHD?
V tom clanku sa pise len o doklade od zamestnavatela.
diky

anonym_481109
Včera o 17:42
@anonym_autor

Diky, volala som v piatok na UP, ze budem nastupovat od februara, ale este nemam podpisanu ani zmluvu.
Tam mi pani spominala, ze jej staci poslat mailom potom zmluvu, ze uz ani chodit nemusim a dala mi kontakt na druhu pani, ze jej mam zavolat, ked budem uz mat podpisane a ze u nej si mozem vybavit potom aj tento prispevok.
A to treba aj nejako dokladovat to cestovanie, napr. kazdy den listok z autobusu/vlaku a MHD?
V tom clanku sa pise len o doklade od zamestnavatela.
diky

@anonym_autor každý mesiac pošleš potvrdenie od zamestnávateľa

autor
Včera o 18:28

diky