Príspevok na podnikanie - skúsenosti s vybavovaním
Bola som na úrade po nejaké info, no vyzerá to byt poriadna byrokracia a tortúra. Chcela by som si otvorit internetový obchod ale neviem či mi to pred komisiou orejde kdze som bola nenapadne upozornena ze sa preferuje remeselná výroba ...Mám vôbec nejakú šancu?...
@patricia33 ahoj otazky najdes priamo na stranke upsvaru, vyhladaj si otazky szco test.
@mirunkad ďakujem veľmi pekne,nevedela som že sú oficiálne zverejnené...a prosím ťa,v tom teste si vyberas z možností alebo sú to otvorene odpovede?
@patricia33 su tam možnosti na vyber, ale ak si dobre pamatam.
@patricia33 http://www.upsvar.sk/buxus/docs/urady/LV/Vybor_...
link na otazky
@mirunkad ďakujem krásne ,veľmi si mi pomohla
@patricia33 napis mi email poslem ti vypracovane otazky
@patricia33 Ja som len tak na nete hladala, ale nebolo to tazke. Kto ma taky zakladny prehlad, ten to spravi. U nas to spravili, myslim, vsetci.
@ewellina super, ďakujem ti veľmi pekne 😉
@filomenkafifi ahoj. Ja tiez idem teraz na skusky, tak mam z toho testu trochu strach, nevedela by si mi pomoct, co sa tyka tych otazok(ake tam priblizne boli) velmi by som ti bola vdacna....
@patricia33 ahoj. Uz si robila test na urade?
ja som ho robila v apríli, nič ťažké, keďže som pracovala ako personalistka
@skatulienka_sk a nevedela by si mi napisat asi o ake otazky islo, lebo tu sa nam dali naucit nejake paragrafi a akasi som v tom stratena. Je to pre mňa dolezite, ak ta to velmi nezatazi. Vopred ďakujem
@kleopat ja som si prečítala tieto otázky http://www.uspesne-podnikanie.sk/test-pre-absol... keď si ich rozklikneš, máš tam aj odpoveď, samozrejme sadzby poistného si musíš nájsť pre aktuálny rok
@skatulienka_sk ďakujem veľmi pekne a obhajoba bola v pohode?
@kleopat nenazvala by som to obhajobou, len taký pokec s paničkami, vlastnými slovami povedať čo idem robiť, ako si to predstavujem
Ahojte, žiadal niekto v poslednej dobe v Nitre? Zaujímala by ma aktuálna situácia, chcem to toho ísť a myslím že mám schopný zámer, ale obávam sa, či to stojí zato (byrokracia, pravidelné kontroly, atď...). Ďakujem!
@zmn práve som natrafila na túto debatu. Viem, že je trosku staršieho dátumu. 😉 Ale bola by som drzá, keby som poprosila otázky z odpoveďami.? Srdečná vďaka za odpoveď.
@muckovakata napiste mi email

Ahojte, nemáte prosím niekto materiál, z ktorého sa dá pripraviť na ten test? U nás totiž na úrade práce vôbec nerobia žiadne školenia,len rovno sa píše test a študovať celé zákony je dosť náročné...Ďakujem veľmi pekne za každú pomoc 🙂
@mirunkad
@filomenkafifi
@franica
@ewellina
@tictactoe
@moni73
@sashabb
@martina_martin
@javid17
@paja07