icon

Príspevok na podnikanie - skúsenosti s vybavovaním

martina_martin
8. jan 2014

Bola som na úrade po nejaké info, no vyzerá to byt poriadna byrokracia a tortúra. Chcela by som si otvorit internetový obchod ale neviem či mi to pred komisiou orejde kdze som bola nenapadne upozornena ze sa preferuje remeselná výroba ...Mám vôbec nejakú šancu?...

patricia33
16. mar 2018

Ahojte, nemáte prosím niekto materiál, z ktorého sa dá pripraviť na ten test? U nás totiž na úrade práce vôbec nerobia žiadne školenia,len rovno sa píše test a študovať celé zákony je dosť náročné...Ďakujem veľmi pekne za každú pomoc 🙂
@mirunkad
@filomenkafifi
@franica
@ewellina
@tictactoe
@moni73
@sashabb
@martina_martin
@javid17
@paja07

mirunkad
16. mar 2018

@patricia33 ahoj otazky najdes priamo na stranke upsvaru, vyhladaj si otazky szco test.

patricia33
16. mar 2018

@mirunkad ďakujem veľmi pekne,nevedela som že sú oficiálne zverejnené...a prosím ťa,v tom teste si vyberas z možností alebo sú to otvorene odpovede?

mirunkad
16. mar 2018

@patricia33 su tam možnosti na vyber, ale ak si dobre pamatam.

patricia33
16. mar 2018

@mirunkad ďakujem krásne ,veľmi si mi pomohla

zmn
16. mar 2018

@patricia33 napis mi email poslem ti vypracovane otazky

ewellina
17. mar 2018

@patricia33 Ja som len tak na nete hladala, ale nebolo to tazke. Kto ma taky zakladny prehlad, ten to spravi. U nas to spravili, myslim, vsetci.

patricia33
17. mar 2018

@ewellina super, ďakujem ti veľmi pekne 😉

kleopat
10. sep 2018

@filomenkafifi ahoj. Ja tiez idem teraz na skusky, tak mam z toho testu trochu strach, nevedela by si mi pomoct, co sa tyka tych otazok(ake tam priblizne boli) velmi by som ti bola vdacna....

kleopat
10. sep 2018

@zmn aj ja by som mohla poprosit o otazky. Dakujem

kleopat
10. sep 2018

@patricia33 ahoj. Uz si robila test na urade?

zmn
10. sep 2018

@kleopat napis mi svoj email

nikoletah
10. sep 2018

@kleopat a u vas maju peniaze? Ja som bola na urade a povedali ze vsetky financie maju vycerpane, ze cakaju nato ci uvolni stat dialsie dotacie.

skatulienka_sk
10. sep 2018

ja som ho robila v apríli, nič ťažké, keďže som pracovala ako personalistka

kleopat
10. sep 2018

@skatulienka_sk a nevedela by si mi napisat asi o ake otazky islo, lebo tu sa nam dali naucit nejake paragrafi a akasi som v tom stratena. Je to pre mňa dolezite, ak ta to velmi nezatazi. Vopred ďakujem

kleopat
10. sep 2018

@zmn poslala som ti svoju mailovku v internetovej poste. Dakujem

kleopat
10. sep 2018

@nikoletah to ti poviem po teste a obhajobe ci mi nieco schvalia🤔

nikoletah
10. sep 2018

@kleopat no mne hned povedali ze peniaze nie su, ze zbytocne budem pisat ziadnost.

kleopat
10. sep 2018

@nikoletah to fakt, tak dufam, ze nebudem sklamana

alena144
10. sep 2018

@zmn rada by som taktiez poprosila o otazky. Vdaka.

bimba01
11. sep 2018

@nikoletah v ktorom meste pls?

zmn
11. sep 2018

@alena144 napis mi tvoj email

nikoletah
11. sep 2018

@bimba01 Dunajská Streda

skatulienka_sk
11. sep 2018

@kleopat ja som si prečítala tieto otázky http://www.uspesne-podnikanie.sk/test-pre-absol... keď si ich rozklikneš, máš tam aj odpoveď, samozrejme sadzby poistného si musíš nájsť pre aktuálny rok

kleopat
11. sep 2018

@skatulienka_sk ďakujem veľmi pekne a obhajoba bola v pohode?

skatulienka_sk
11. sep 2018

@kleopat nenazvala by som to obhajobou, len taký pokec s paničkami, vlastnými slovami povedať čo idem robiť, ako si to predstavujem

jankaraffa
14. okt 2018

Ahojte, žiadal niekto v poslednej dobe v Nitre? Zaujímala by ma aktuálna situácia, chcem to toho ísť a myslím že mám schopný zámer, ale obávam sa, či to stojí zato (byrokracia, pravidelné kontroly, atď...). Ďakujem!

muckovakata
1. apr 2019

@zmn práve som natrafila na túto debatu. Viem, že je trosku staršieho dátumu. 😉 Ale bola by som drzá, keby som poprosila otázky z odpoveďami.? Srdečná vďaka za odpoveď.

zmn
3. apr 2019

@muckovakata napiste mi email