Problém v práci s kolegami
Mám veľký problém že potim sa pri fyzickej námahe. Robím vo výrobe a tam zdvíhame ťažké veci tak sa spotim. Kolegovia sa sťažujú na mňa že smrdim. Viem je to pre nich určite nepríjemné. No pre mňa je to oveľa viac nepríjemné. Zhorší sa to keď som v strese alebo keď sa s niekým rozprávam. Som dosť hambliva a robí mi to problém. Stačí keď si kvoknem a zdvihnem niečo ťažké a už sa spotim.
Neviem ako to zastaviť alebo čo používať aby to tak nebolo cítiť? Hygienu dodržiavam, aj používam prípravky, no nič nepomáha. Už som bezradná.
ja sa extremne potim a pot mi aj smrdi - zial, hormony. mam znizenu funkciu stitnej zlazy, patri to k tomu, zvykam si na to, mne samej je to neprijemne. urcite botox pichat nebudem. pointa je, ze po botoxe sa mozno pod pazuchami nebudes potit, ale vsade inde extremne...
Ahoj,
Skus:
1. Poprasit si podpazušie ráno sodou bikarbonou bez hlinnika, pol kila stojí okolo 5 eur
2. Alebo 48h antiperspirant od vichy ( majú v lekarni)
3. Alebo 48h antiperspirant od eucerin (majú v lekarni)
Tu sódu si veľa ľudí chváli.. možno to bude pre teba top riešenie a ešte k tomu aj najlacnejšie...sóda bikarbona sa pridáva takmer do vsetkych prírodných deodorantov..nezabránuje poteniu, ale neutralizuje akýkoľvek zápach...nanes vecer po sprche a aj rano, ak bude treba vezmi aj do prace.
Držím palce
noo ja mam taku kolegynu ktorá je mlada baba a brutalne smrdi. je nam to vsetkym neprijemne lebo neda sa dychat v tej miestnosti fakt! A nikto jej to nema srdce povedat ze smrdi.. Ako by ste jej to maznacili? Ona sa raz v praci osprchovala a normalne smrdela este aj po tej sprche, nechapali še !
@madeline1 Neberiem žiadne lieky a holim sa všade kde sa len dá.
@victoriab A ako bojujes proti tomu?
A určite smrdíš s pod pazuch? Lebo smrad môže byt aj vaginalneho pôvodu a aj analneho pôvodu.
@vinkel 😃😃😃😃😃
Kolko mäsa jedavas? Po mäse clovek smrdi a mozno su v tom mäse aj hormony, ktore ovplyvnuju tie tvoje.
Ja uz klasicky antiperspinant nepouzivam, ale v tvojom pripade by som asi znova zacala. Rex.ona je taka silna, ze si to das raz, potom sa pätkrat osprchujes a stale sa nebudes potit. Skusala som rozne antiperspinanty, ale spominany bol neprekonatelny.
Ale sa vravi, ze to prinasa aj iste zdravotne rizika.
A hlavne, tvoje telo sa poti, lebo chce dostat nieco von. Takze nieco prijimas, co mu nepasuje.
A este ma napadlo a to sa dievcatam nebude pacit, ze najviac smrdia ludia, ktori sa parfemuju a natieraju parfemovanym telovym mliekom, lebo to ostava v kozi a tam to hnije.
Zjvane sa ti pri poteni nieco vyplavuje z tela von a to potom smrdi. Mozno by bolo fajn s tym zajts aj k lekarke a mozno by ta ne nejaketie testy poslala. Musi byt podla mna niekde nejaky problem
keď nevieš, choď k lekárovi. Mi nehovor, že počas celého roka nikto z vás nebol u lekára, že nikto nebol chorý alebo nebol u zubára. Máš 25 rokov ale chováš sa ako žena 2 roky pred dôchodkom, čo sa bojí, že príde o prácu, ty si myslíš, že ťa hneď zamestnávateľ vymení?: A keby aj , tak by mi to v tomto veku bolo jedno. Radšej si nájsť poriadnu prácu, kde bude mať človek čas riešiť aj svoje zdr. problémy. Ak ťa raz z práce picne, zamestnávateľ sa na teba zvysoka vykašle. Takto ti nikto nepríde na príčinu. Pracujem v zdravotníctve a ,,zbožňujem,, tie otázky, čo mi môže byť. To ako môžu ľudia vedieť? Tvrdíš že si zdravá. No možno nie si. Ak sa potíš, nevyrieši to žiadny deodorant. Treba riadne vyšetrenie a nie vyhováranie sa na prácu.
Daj si vysetrit stitnu zlazu.
Driclor je super, netreba ho pouzivat stále, obmedzí pach a mne sa zvyklo orosit aj celo, takze si ho párkrát za rok dam aj tam. Mna len napadlo, že ten pot nesmrdí hneď, nie je možné, že máš v obleceni zazraty pot a keď sa spotis, tak sa z latky uvoľní tá nepríjemná aróma?
autorka, co znamena, ze dodrziavas hygienu?
@vinkel Áno spod pazuch.
@oliolijanka Mäso jem dvakrát za týždeň a malé množstvá. Parfumy používam sporadicky a telové mlieko obyčajnu niveu.
@luxus10 Čo to asi znamená, ze dbam o hygienu. Sprchujem sa dvakrát denne cez leto aj viac podľa potreby. Umývam si dvakrát denne zuby, vlasy tri krát týždenne atď atď

Málokedy s @viestta súhlasím ale má pravdu. Ak je to tak zle, tak choď k doktorovi. Čo sa týka roboty, nestojí to to za to. Neviem koľko už si v tej robote ale vezmi dovolenku a keď nie tak paragraf