Problémy a frustrácie v práci zdravotnej sestry
Ahojte, čo vás pri výkone povolania sestra štve? Okrem pacientov a mzdy.
Málo času na rodinu :(
Ja mám teraz dobrého doktora, ale predtým to boli lekári okolo mňa. A ešte ma štve komora. V okolí nie sú žiadne vzdelávačky a ísť na voľby - čo voliť môžu len členky a dostávať za to kredity mi príde vydieranie.
Celkovo ten ich prístup.
Co je vela casu v robote? Pracujes 8 hodin? Ci 12?
Samozrejme že sestra nemá žiaden život
Neustále v robote
Kopu nadčasov. Pamätám keď som robila v nemocnici
Teraz robím na štvrtinový úväzok a je to super
@vierka82 tak zase to až tak nieje .svokra je dosť rokov sestrička a teda nadčasy isto nemá .jeden čas by som povedala že toho voľná mala až až .
@parvinka0001 asi ako kde
Bežné som mavala 100hodin nadčas.sice to preplácali ale bolo to na dve veci keďže som bola stále v robote
Ja vyuzivam webinare za kredity, aby som nemusela behat po prednaskach. Obcas prednesiem ja a to je dost kreditov. Stve ma mozno len,ze neviem lepsie zvladat stres, pacienti su coraz narocnejsi a to by ani nevadilo,ale skor netrpezlivejsi. Tempo lekara nevysvetlim 😃
Kredity dokážeš zbierať online webinarmi, je to rýchle jednoduché a zadarmo. Mzda v ambulantnom sektora je hrozná, v ústavných zariadeniach je to o dosť lepšie a kolegyne s odpracovanými rokmi majú veľmi pekné výplaty, vzhľadom na okres kde žijeme a "pohlavie žena" ... a čo mňa najviac štve? Na chronickom lôžkovom oddelení jednoznačne návštevy.

Dúfam, že zmeníš prácu, ked stavias do pozicie tyraneho otroka. Takú osobu zdravotníctvo nepotrebuje.