icon

Problémy a frustrácie v práci zdravotnej sestry

16. apr 2025

Ahojte, čo vás pri výkone povolania sestra štve? Okrem pacientov a mzdy.
Málo času na rodinu :(
Ja mám teraz dobrého doktora, ale predtým to boli lekári okolo mňa. A ešte ma štve komora. V okolí nie sú žiadne vzdelávačky a ísť na voľby - čo voliť môžu len členky a dostávať za to kredity mi príde vydieranie.
Celkovo ten ich prístup.

gemerka17
16. apr 2025

Dúfam, že zmeníš prácu, ked stavias do pozicie tyraneho otroka. Takú osobu zdravotníctvo nepotrebuje.

kamila2021
16. apr 2025

Co je vela casu v robote? Pracujes 8 hodin? Ci 12?

vierka82
16. apr 2025

Samozrejme že sestra nemá žiaden život
Neustále v robote
Kopu nadčasov. Pamätám keď som robila v nemocnici
Teraz robím na štvrtinový úväzok a je to super

parvinka0001
16. apr 2025

@vierka82 tak zase to až tak nieje .svokra je dosť rokov sestrička a teda nadčasy isto nemá .jeden čas by som povedala že toho voľná mala až až .

vierka82
16. apr 2025

@parvinka0001 asi ako kde
Bežné som mavala 100hodin nadčas.sice to preplácali ale bolo to na dve veci keďže som bola stále v robote

althejka
16. apr 2025

Ja vyuzivam webinare za kredity, aby som nemusela behat po prednaskach. Obcas prednesiem ja a to je dost kreditov. Stve ma mozno len,ze neviem lepsie zvladat stres, pacienti su coraz narocnejsi a to by ani nevadilo,ale skor netrpezlivejsi. Tempo lekara nevysvetlim 😃

danniiee8
16. apr 2025

Kredity dokážeš zbierať online webinarmi, je to rýchle jednoduché a zadarmo. Mzda v ambulantnom sektora je hrozná, v ústavných zariadeniach je to o dosť lepšie a kolegyne s odpracovanými rokmi majú veľmi pekné výplaty, vzhľadom na okres kde žijeme a "pohlavie žena" ... a čo mňa najviac štve? Na chronickom lôžkovom oddelení jednoznačne návštevy.