Problémy s kolegami v práci
Baby moje, takto neskoro v nedeľu len ležím v posteli a nemôžem zaspať. Stále myslím na to, že zajtra musím do práce. Ona tá práca je relatívne v pohode, aj keď ma nebaví. Problém je v kolektíve. Mám jednu kolegyňu, ktorá je lenivá a zákerná, nerobí si ani svoju prácu poriadne a je dosť toxická. Najhoršie je, že má ten dar vzbudiť dojem že je strašne šikovná a priateľská. V kancelárii mám aj šéfa, ktorému je to tak trochu úplne jedno. Aj keď sa snažím robiť si svoju prácu poriadne, nikoho to nezaujíma a mňa to neskutočne frustruje.
Študujem bc a tento rok mám posledný,neviem či ešte ostať, alebo ísť niekam kde ten kolektív bude snáď lepší.
Takáto kolegyňa sa nájde asi v každej práci…kašli na ňu. Rob si svoje a ak sa objaví lepšia priležitosť, tak vyskúšaj inde
Ja som mala jednu lenivu zákernú čo len stále klamala a každého ohovárala, ale neskôr jej už nikto nič neveril.. vydržala som to s ňou 2 roky, potom našťastie odišla.. ale stále je tam druhá, veľký miláčik manažéra, pritom nevidí že je nešikovna, bez pomoci nič dôležitejšie neurobí, robí samé chyby, ale čo je najhoršie, je strašne zákerná, falošná a dosť ma neznasa a myslí si že neviem ako má ohovára. A som tu už dva roky, hladam si síce niečo iné aj hlavne kvôli nej, ale zas nedostanem bez výplaty len kvôli dakej frustrovanej ženskej.
Obávam sa ze takmer v každom kolektíve nájdeš takúto osobu.
Všade v každej robote nájdeš tu jednu čo ti nesadne, nevšímaj si a rob svoje
Všade je taká kolegyňa. Rieš seba, ak teba práca nebaví, hľadaj čo by ťa bavilo. Len pozor na to čo znamená nebaví - stereotyp príde všade. Že či len cítiš stereotyp, alebo je tam vyslovene odpor - fakt ma toto nebaví, necítim sa naplnená. Z toho čo píšeš mi príde že je to skôr stereotyp a ten by si mala vedieť vyriešiť aj vrámci aktuálnej práce.
@anonym_autor tiež som mala jednu kolegyňu, ktorá bola extrémne šikovná ale nonstop nadávala na niekoho/niečo 🤣 sa s ňou nedalo ani rozprávať. Takže určite všade nájdeš človeka, ktorý ti nebude sedieť
@anonym_autor tiež som mala jednu kolegyňu, ktorá bola extrémne šikovná ale nonstop nadávala na niekoho/niečo 🤣 sa s ňou nedalo ani rozprávať. Takže určite všade nájdeš človeka, ktorý ti nebude sedieť
@a0 a pritom jej zrejme stačilo dať za pravdu, trošku ponadávať a už by bola kľudná .
Robím programátora už viac ako 20 rokov a s takými problémami som sa stretol iba raz a aj to nestálo za reč. Mám pocit, že v technickom svete je ohovárania menej. A aj moja žena má radšej v práci mužský kolektív.

Chodí ti výplata? chodí
Tak kašli na to
Nieje život o kolegyni co sa tvári len za šikovnu