Profesionálnosť žien pracujúcich na pokladni v Lidli so slúchadlami
Neviem aký bol zámer toho, že predavačky v Lidli majú slúchadlá cez ktoré sa rozprávajú, ale pernamentne sa mi stáva, že keď predavačka blokuje môj tovar tak sa rozpráva s kolegyňou - nie pracovne. Ale čo varili, kde boli na výlete, čo deti...
Zdá sa mi to neprofesionálne, čo ak by som sa chcela ja ako zákazník niečo spýtať tak jej budem skákať do rečí?
@weleda123 chces povedat, ze americania sa spravaju lepsie?😄a nakupy im balia😄
@klementinka58 netuším. V Amerike som ešte nebola 😄
@klementinka58 na Slovensku to takto funguje aj v DMke. Aspoň teda u nás. Z opačnej strany predajne mi vždy kričia pozdrav. Ale aby sme boli fér - ja som robila v obchode aj ako brigádnik popri škole a neskôr teda v Lidli a spôsob akým sa správajú zákazníci je čistý grc. Nevedia sa často ani odzdraviť, sú arogantní, nie raz po mne nazjapali, lebo oni si pozreli leták, že je niečo v akcii a nebolo (to že bol utorok a daná vec bola od štvrtku v akcii, to už nevideli) a mohla by som tu naozaj pokračovať donekonečna. Ja sa predavačkam ani nečudujem, že sú aké sú. Je to zle platená práca, kde predavačka slúži ako dievča pre všetko (aspoň v Lidli) a je s ňou zaobchádzané doslova ako s handrou nie len zo strany vedenia, ale aj zákazníkov. Ja by som to už robiť nešla ani keby mi 10 eur na hodinu v čistom dajú.
@weleda123 je to zle platena praca lebo to moze robit prakticky hocikto.. ak je predavacka nespokojna tak bolo potrebne sa viac ucit alebo sa snazit a mohla/moze mat lepsiu pracu
@weleda123 je to zle platena praca lebo to moze robit prakticky hocikto.. ak je predavacka nespokojna tak bolo potrebne sa viac ucit alebo sa snazit a mohla/moze mat lepsiu pracu
@spenat9 nemyslím, že to môže robiť hocikto. Aspoň v Lidli sa tí ľudia striedajú pomaly každý týždeň, lebo to nikto nevydrží, či už skrz zákazníkov alebo tempa, ktoré je vyžadované. Lepšie učiť - dovoľ mi zasmiať sa. Ja som síce s vysokou školou sekla v druhom ročníku, z osobných dôvodov, ale mala som kolegyne, ktoré boli Mgr a dokona aj Ing, a to práve v Lidli. Titul nie vždy zaručí lepšiu prácu. A keď sa bude teda každý lepšie učiť a všetci sa budú snažiť, kto bude v tých obchodoch robiť? Toto je taký nezmysel, čo si napísala, až mi z toho dekel odpálilo. Ale v jednom máš pravdu. Ja som odtiaľ odišla už pred 6 rokmi cca a som veľmi spokojná 😊
Robila som 6 rokov lidli ale vôbec som nenosila slúchadlo keď jednej koleginy som chcela nieco povedať aby to poculo ďalších 6 ľudí.Potom som síce nevedela pikosky zo súkromia ostatných ale mi to vôbec nevadilo.A keď som sa koleginy na niečo pracovné pýtala tak samozrejme jak keby ani nepočula keďže cez slúchadlo riešili blbosti

@weleda123 chces povedat, ze americania sa spravaju lepsie?😄a nakupy im balia😄
@klementinka58 lenže tam je to historicky dané. Tak ako veľké autá, trávniky, výzdoba.
A všetko je to o zákazníkovi a jeho prepitnom.