Prosím o vaše skúsenosti s rozširujúcim štúdiom geografie alebo biológie v ZA.
Ahojte dievčatá, kto si robil rozširujúce štúdium geografie alebo biológie? Najlepšie na IPV Žilina. Chcela by som vedieť vaše skúsenosti, náročnosť? Ďakujem
@uzanka16
@vronni ja som chcela ísť do Prešova mám to blízko keď som študovala dejepis tak so mnou boli aj zemepisari a plakali a teraz som rozmýšľala že čo mali profesorku čo ju prezývali žiletka ale moja suseda tam učí že sa zmenila a že dislkarom dajú urobiť bo si platia je ináč 5 ročne a 2 ročne štúdium . Ale keď som porovnala rozvrh presov a Žilina tak Žilina má to ľahšie !
@jahodka1155 Dobrý deň. Dpš ste si robila v Po?
@samaritka nie v Žiline
Dievčatá, viete o nejakých skúsenostiach s rozširujúcim štúdiom geografie na Prírodovedeckej fakulte v Ba?
@jahodka1155 ahoj, už študuješ to rozširujúce štúdium??
Dievčatá, prosím Vás má niekto skúsenosti co sa týka rozs. studia v Žiline/ geografia. Musím si dorobiť predmet, a hoci do PO to mam na skok ,mam obrovský strach tam znova študovať, a ešte popri rodine. V PO som ukončila Biológiu... Ďakujem za každú radu.
@blanka2111 Ahoj, ja som v septembri končila rozširujúce štúdium geo v Žiline a som rada, že som to zvládla, ale bolo to veľmi veľmi náročné. Skončila nás približne polovica z tých čo sme začali, niektorí si to predĺžili o rok a končia teraz, lebo nestíhali. Zaberie to všetko voľný čas, takže treba si premyslieť, či to za to stojí.
ahojte, mne uz prisla odpoved, zatial na geografiu je prihlasenych 17, poslali mi rozvrh, co mali minuly rok a ked to porovnam z presovom tak hodne menej uciva, vyjde tak skusky zimny a letny 4/3 plus zapocty co sa da. Akurat sa plati viac tu stoji semester 600 a v presove rok 600. ale da sa na splatky. Kolegyna studovala historiu a povedala ze boli super ze ich brali ako kolegov. Tak uvidime.
@sue250 ahoj ;) vedela by si mi poskytnúť viac info o tejto škole? Akurát ju pozerám kvôli Geo. Ďakujem ti🙂
@sue250 ďakujem veľmi pekne za info. Možno budeme spolužiačky. Ešte som hľadala či niekto neštudoval konkrétne geografiu ale nenašla som nikoho, tak aspoň takéto info. Rozvrh vyzerá celkom fajn si myslím.
@jahodka1155 Ahoj, prosím ťa študovala si Geo v Žiline? Môžem prosím ťa info? Ďakujem🙂
@blanka2111 Ahoj, ja som v septembri končila rozširujúce štúdium geo v Žiline a som rada, že som to zvládla, ale bolo to veľmi veľmi náročné. Skončila nás približne polovica z tých čo sme začali, niektorí si to predĺžili o rok a končia teraz, lebo nestíhali. Zaberie to všetko voľný čas, takže treba si premyslieť, či to za to stojí.
@janita17 Dobrý deň, môžem prosím Vás info ohľadom štúdia Geo v Žiline ? Ďakujem Vám veľmi pekne

@uzanka16 dnes mi napísal pán Langer že je to 6%na sto percent a je 17 žiadosti ale určite otvoria . Aj ja sa bojim že to nezvládnem som zo školy preč 13 rokov ale robiť mi treba ešte 24😂😂😂nikto nevie kde skončím a beriem to tak že noví ľudia nové kontakty uvidím možno budem nadávať ale že UK Bratislava je v pohode brali ich ako rovesníkov kolegyňa si robila dejepis a že v pohode dokonca nikto skúšku neopakoval viac sa písali prace .