Prvýkrát na pohovor do práce
Pekny den, som cerstvo po skole a coskoro pojdem na pohovor do nemocnice na poziciu zdr.asistenta, chcela by som sa spytat co asi sa ma budu pytat a ako na urcite otazky reagovat, z vasich skusenosti, chcela by som velmi zacat hned pracovat a nechcem povedat nejaku blbost, neviem si totiz predstavit ako to na pohovore vyzera kedze som este ziaden nezazila.
Co ja viem volavaju len tym ktorych vzali…ked ti povedali ze do piatku sa ozvu ze vtedy ukoncuju vyberko tak keby ta vzali ozvali by sa podla mna …:/ niektore firmy nemaju na to kapacity a cas a neriesia to aby teraz obvolali vsetkych a a ospravedlnili sa ze vzali ineho uchadzaca
Chapem, takze asi nic z toho, dakujem ..
Ja som sa naposledy na pracovný pohovor pripravoval z blogov. Hľadal som prevažne články ako sa pripraviť na takýto pohovor a najlepší článok ktorý som našiel bol tento:
https://www.slaskouksebe.sk/5-tipov-pre-zvyseni...
Skúste si to pozrieť je tam aj viacero článkov ktoré mi pomohli. Dal som si bacha aby som sa trafil do týchto bodov ale nakoniec som prijatý čiže úspešne.
Hlavne bud sama sebou a nechod tam s naucenymi frazami. Ja si zvyknem nastudovat o firme vsetko od jej zalozenia a ostatne uz ide prirodzene pri rozhovore. Nikdy som nesla na pohovor s pripravenymi odpovedami. Uvolni sa,nebud v krci. Vzdy lepsie posobi ludsky,uvolneny uchadzac ako clovek,ktory suka naucene odpovede z rukava a hlavne si ver. Nechod tam s tym,ze preco by mali prave teba zobrat.
oblubena otazka na pohovoroch, ked som ja po skole chodila po pohovoroch bola, kde sa vidim o 5rokov, to sa HR radi pytaju ....tak si treba pripravit vhodnu odpoved 😉

Tak ale mali by dat vediet aj ked by ma nevzali nie? Pride mi to dost hnusne takto odignorovat cloveka