Psychiatria a šanca na prijatie do vojska
Ahojte. Potrebovala by som sa spýtať na jednu vec niekoho kto sa tomu rozumie. Chcela by som si podať prihlášku do vojska, lenze mam taky problem ze pred 2 rokmi mi zomrel ocino tak som chodila psychiatričke. Som uplne v poriadku len to bolo pre mna tažke obdobie tak som sa rozhodla tam ist. Je mozne ze ma kvoli tomu nezoberu? Dakujem za radu
Máš liečbu?
@gribka1 mala som len mensie uzkosti insk vsetko fajn. Mne ocino totizto zomrel neprirodzene
Inak nejake depresie urcite nie nic zavazne
@nikol117nika mam tam len 3 sedenia, dve mam za sebou.
@nikol117nika to je v pohode. Dnes úplne bežné.
Aj vojaci majú svojho psychológa, so stratou blízkeho nie je vždy ľahké sa vyrovnať, sme ľudia. Taktiež sa dá zájsť na regrutačné stredisko, kde sa môžeš skúsiť popýtať aj na rôzne iné veci, ktoré ťa zaujímajú.
Keby si vedela koľko vojakov má psychické problémy a lieky 🙂
Ja som sa bála že to bude hlavný problém, že ma automaticky hneď zrušia.
Veľmi ste ma tymto upokojili ďakujem🫶🏼
Len to, že s najväčšou pravdepodobnosťou ťa nezoberú na prvýkrát, nenechaj sa odradiť a skús znovu.
Moju dcéru vyradili na zdravotnej prehliadke, lebo mala v karte záznam z alerga s tým, že bolo podozrenie na astmu, ale priamo tam bolo napísané, že nález žiadny, obmedzenia žiadne. Pritom v tom období vrcholovo športovala, a aj tak ju vyradili.
Ach, to by ma mrzelo že by ma kvôli tomu hneď odstrihli:/
Ja som trošku dúfala že keď tam sú psychotesty tak to snad nejak moc nebudú riešiť pretože keby nieco mi bolo tak nimi neprejdem. Ale veď uvidíme..
@nikol117nika skús, ako som písala na prvýkrát v naj. pravdepodobnosťou úspech nebude, skús znovu

@nikol117nika určite to nie je problém. To by si musela mať zavazne ochorenia ako schyzofreniu, manio depresivnu poruchu