Psychický nátlak a fiktívne pokarhania
Ahojte,ma niekto skúsenosť s podobným. V živote som nebolana disviplinárke, nie dom v odboroch som len radový zamestnanec, ktorý di plní svoju prácu svedomite, ale začalo to niekomu nekompetentnému prekážať a tak vytvorili zvláštne disciplinarne,ktoré bolo vopredpodpísané a schválené vedúcim odborov,ktorý ani nebol na stretnutí kde mapozvali HR managetkou v zastúpení konateľa ale onanemá podpisové právo mojim nadriadeným a podané odborarkou, ktirámá zvláštne privilégiá a už 4 mesiace nebola v práci z toho pol rokačo som ja tam, udelili mi pokarhanie,že samám k nej správat s rešpektom lebo som jej pocedala aby sa nevyjadrovala namôj projekt keď v ňom nebola. Ďalšie disciplinárne bolo zaporušenie GDPR lebo som odfotila špinavý riad s o zvyškami jedla, ktorý nechala pani odborárka 5 dní vedľa mňakeďže chodí sporadicky do práce. A potom mi vnuvovali názor, že som problematická, len zvláštne bolo, že mi ponúkli podpídať výpoveď vraj sa stretneme niekde v meste alebo na vrátnici ale nechápem z akého dôvodu? Kde sa dá vôbec sťažovať na zneužívanie a manipulatívne konanie odborarky a vedúceho odborov? Ako odmenu dostal nové moesto na vedúcej pozícii kde nespĺňa ani základné kvalifikačne požiadavky.
@liv1 preco by ju mali vyhodit bez naroku na mzdu? Aj pri pripadnej vypovedi predsa dostane poslednu mzdu. A na odstupne narok nema, kedze ma PP na dobu urcitu.
@veve7 mozno by bolo fajn, keby si napisala, co by si vlastne chcela dosiahnut. Chces tam este pracovat alebo nie? Lebo ak nie, tak nerozumiem, preco si nepodpisala tu dohodu o skonceni PP, ked ti ju ponukli
@nelca84
@nelca84 oni mi neponuksli dohodu a to je to zvlastne . Davali mi len cudne disciplinarky neviem co nimi chceli dosiahnut, na kazfej bolo na konci veta ze ak porusim okmzita vypoved, ja som uz nemala netvy na tue hluposti tak som povefala a dost a odisla som to oni mi volali ze mi daju akoze vyhodu ze mozem odist teda vypoved som dala ja ale musim ju podpisat bud v meste alebo na vratnici, mne to bolo zada divne tak som radsej isla na pn, sj tak som chora, vycerpana mam vydoky tlak a musim ist na operaciu tak vydrzim do septembra

@liv1 tak lepsie je ist na pn a pockat aj tak mi v septembri konci zmluva. Nechapem ale na co robili toto cele divadlo, vsak ak nechceli mohli predsa nepredlzit zmluvu a hotovo aj tak by som tam neostala. Inak ta firma nema pozitivne hodnotenia vsade je to iste uvedene takze som nebola jedina
@liv1 preco by ju mali vyhodit bez naroku na mzdu? Aj pri pripadnej vypovedi predsa dostane poslednu mzdu. A na odstupne narok nema, kedze ma PP na dobu urcitu.
@veve7 mozno by bolo fajn, keby si napisala, co by si vlastne chcela dosiahnut. Chces tam este pracovat alebo nie? Lebo ak nie, tak nerozumiem, preco si nepodpisala tu dohodu o skonceni PP, ked ti ju ponukli