Qumfrage - skúsenosti
Ahojte, robite niekto s Qumfrage, ake mate skusenosti, je to ok? Vyplacaju? dakujem
Chce byt zaujimava preto sa vypytuje a je zvedava.
J a mam cez 900 a tri krat poziadane o vyplatu, prelso uz 2 tyzdne a stale nic ale tak snad 🙂 inak baby mozno ze mam chybu ja si nejak neviem rady s tym kontonummer....(ospravedlnujem sa za tykanie) Dakuejm
@janica2814 Kto che byt zaujimavy? nisulik? tym ze sa tu zien opytala ako su natom? a to v com akoze "zozaujimavie"....Nechapem baby co tu hcodia zaparat len a k danej teme nemaju co povedat
@delila458120 nie zaujimava sa tu robi yanni ktora tu stale pise aky je fake tato stranka ake to je nepravdive
@janica2814 jaaj tak prepacte 🙂 Uvidime ..co ste inak dali do kontonummer?
chcem sa spitat ako tam mam pozvat niakeho kamarata poradte prosim ...? :D
@delila458120 prosim nevies mi poradit ako tam mam pozvať kamrata ?
@helka107 ja som s toho uplne blbi možeš mi dat na teba kontakt na Facebooku ak nechces na tejto stranke tak mi posli na mail mato.polacek@zoznam.sk bol by som rad ak by si mi s tim pomohla ...
Do toho kontonnumer ma ist meilovka lebo na meil je zalozeny paypal
Ja viem ze paypal je na mail ale ked tam zadam mail tak mne ani nedojde po zavinac....proste je to nejak obmedzene na.pocet pismen....vam sa tam zmestilo vsetko ludkovoa?
Ani mne sa tam nezmestila mailova adresa, tak som zadala ID uctu z paypalu
Ja som tam zadala celu meilovku a voslo mi to tam.
Účet špeciálny? A to kde ste K tomu prišli . Úplne normálny ;) A peniaze mi prišli. 😀 len som zvedavá ako dlho bude reálne to ich zarábanie.
ak sa chce niekto zaregistrovať tu je link: http://bit.ly/1H1FZ3c
Zadáva sa číslo účtu lomeno kod banky
@cia74 kde sa zadava cislo uctu a kod banky?
@cia74 link je neplatný neda sa nan kliknut
@janica2814 a vyplatili vas
@qsookie ty musís stale doperat ved ked tomu neverís tak nekomentuj!!!!
@danielka228 ešte nie sak len vcera som poziadla o vyplatenie.
Normálne moje číslo účtu 🙂)
@peta339 ze sa caka na vyplatenie 🙂

Kedysi som tiez o dusu klikala na podobnu stranku. Po splneni "normy" som podala ziadost o vyplatenie a nic. Uz som sa viac k tomu nevracala. Zaujimalo by ma, co z toho ma ten, kto tieto "zarabacie" stranky vymysla. Ale napriek vsetkemu drzim snazilkam palce, snad to vyjde. Tolko moja vlastna skusenost...