Qumfrage - skúsenosti
Ahojte, robite niekto s Qumfrage, ake mate skusenosti, je to ok? Vyplacaju? dakujem
Dakujem 🙂no Som zvedava ci to pride pride 🙂
aj ja som uz posielala som zvedava co mi pride
danielka228 tak skúste tento http://www.qumfrage.com/iMTIxMDYy
cia74 zdravim vas uz vyplatili? Nejde mi to otvorit
@cia74 aj ten link je inak neplatny
@cia74 Aj moj je neplatny...uz su neplatne nejak tie linky na pridavanie ludi..
@peta339 neide tu vlozit funkcny link 🙂
Ja mam okolo 1000e tam ale pochybujem teda astale to pribuda lebo mam asi 85 ludi pod sebou :D snad vyplatia 🙂 len s tymm konto nummer sa tu nejak nevedia ludia dohodnut 🙂
@baska12 uz vam vyplatili???
Predsa by som neklamala O vyplatení. Seriózne S vami jednam. Som rada že si môžme privyrobiť aspoň nejako
@4sabajo4 a možem sa spítať po akom čase vám to vyplatili ? a zadali ste tam normálne svoj účet ?ďakujem
Cca 2 týždne.
účet môj iný nemám.
A nezadava sa tam email
@4sabajo4 lebo ževraj sa musí registrovať na ten paypal tak preto sa pítam....zatial ste jediný človek ktorý hovorí že vyplatili 🙂
@4sabajo4 a naozaj vam prisli peniaze??? a co ste tam dali ake cislo uctu????
z tohto quammfrage este nie ale ja som predtým robila white pins ak viete čo to je a odtial mi prišlo 50 eur. Musíte si založiť najpr ten paypal účet a tam si pridáte svoje číslo účtu. Máte založený paypal?
@bebynka33 ze vraj to schrachovalo nik nikomu nevyplatili tam som bola zaregistrovana len som nevedela co tam mam robit a poznate etse jednu stranku vola sa to PROFIBUX
@bebynka33 mozte mi napisat sukromnu spravu dakujem
@baska12 uz vas vyplatili?
ahojte 🙂 ja som sa dnes dozvedela o tejto stranke a tiez by ma zaujimalo, ci fakt niekoho vyplatili? 😝 alebo tym budem iba zbytocne zabijat cas... 😕
Ahojte ja som to teraz začala robiť a je to vazne reálne ? 🙂
Ja na také firmy nieže neverím ale mam zle skúsenosti z minulosti. Na internete je veľa podvodov a tak som naletel aj ja. Na rôznych klikaniach a čítaním emailov sa zarobiť nedá,väčšinou nezarobíte ani minimum potrebne na vyplatenie. Jedine čo môžem odporučiť je Affiliate provízny system kde propagujete produkty a služby,keď niekto produkt kúpi vy za to mate províziu. Viac tu: http://freeweb0.webnode.sk/zarabanie-penazi-onl...
@nati2001 ja poznam jednu dobru stranku maly by ste zaujem?
Predstavujem vám nový projekt, novú sociálnu sieť ktorá onedlho zaplaví médiá! Spacespy, slúži ako zoznamka, facebook a klikačka dokopy!! Veľa spoločností onedlho pošle svoje reklamy ľuďom cez túto stránku a vy si to nesmiete nechať ujsť! Základ máte 0.05€ za jeden klik!! Ako VIP dostávate 0.1 za klik a v priebehu času bude pridaných veľa zliav na podujatia alebo napr. do reštaurácií. Stránka je taktiež v slovenskom jazyku čo je vynikajuce
@martina054 preco sem davas tu blbost ved to dobra hovadina to si nechaj a neotravuj stým ludí

@4sabajo4 mozem poprosit nejaky dokazik ze vam vyplatili ? 🙂