Qumfrage - skúsenosti
Ahojte, robite niekto s Qumfrage, ake mate skusenosti, je to ok? Vyplacaju? dakujem
@martina054 no to pochybujem ved som tam zaregistrovana a je to totalna blbost ved tam sa neda nijak zarobit
@danielka228 ale ja poznam inu stranku kde sa da dobre zarobit
@martina054 aku stranku na privyrobenie poznas?
Toto je forum ohladom Qumfrage co tu riesite ine stranky. Zalozte si svoje forum kde si budete riesit i e privyrobenia
nic co? :(
@martina054 a to je aka
http://spacespy7.webnode.cz/ baby tu vam posielam kde sa da zarobit
A koľko cca mesačne ?
To poznam...nic 🙂
A ste zabudla dodat ze tam je vstupny poplatok 😉
Ak dobre citam tak Toto je forum ohladom Qumfrage a nie o inych stranka
tam sa neda zarobit spacesy je blbost
uz prestante oblbovat ludí ved to vyplacaju tak si prestante vymyslat uz totu nebaví sa s vami natahovat ved ked ma vyplatia tak vam ukazem....
ok mne uz mesiac a este stale nic
mne uz asi 2-3 mesiace a nic 🙂 Bohuzial sa toho ani nedockame ale aspon sme skusili 🙂
Neverím na žiadne sociálne siete 😀 že vám dajú peniaze za to že ste tam. Viete koľko zarába Facebook? A koľko dava vám? Mne ešte nedal ani cent. Ale jasne že ho využívam. Prečo? Na svoju reklamu. Pridávam príspevky ktoré sú z Affiliate kampani a nie iba niečo čo sa mi páči a už vôbec na nič neklikam. A čo s toho mam? Keď niekto klikne na môj príspevok dostane sa do e-shopu a keď niečo kúpi a zaplatí,mne eshop dá vopred dohodnutú čiastku zo sumy ktorú zákazník zaplatil. Dobre nie? Tak toto je vlastne Afiliate marketing. Chcete vedieť viac? Prečítajte si tu: http://freeweb0.webnode.sk/zarabanie-penazi-onl...
prosím vas co vas vyplatili tak sa mi prosím ozvite dakujem
baby poslali vam uz peniazky z umfrage?
@baska12 vas uz vyplatili
mna este stale nic
@baska12
@danielka228
@danielka228 nie a vas?poslala som to 19 takze maju ete cas
Ja to tam mam od 8.3. A este nic
@miroslava44 vsak aj ja a stale nic
@martina054 prosím vás čo ste zadali do kontonummer? dakujem
Ja som skusala zadat aj email na paypal aj cislo uctu a este dajake 2 veci ... 4 rozne platby a ani jedna neprisla..
čo ste zadavali na kontonummer? 😉
ani mne neprisla
este stale maju cas ak ste posielali 8 marca maju na to mesiac le vyplacaju vsetkych rovnako zevraj ja som posielal 19
No ved uvidime. Ja som zadala ID paypal. To jedine mi tam vliezlo

@danielka228 jaku blbost dobre privyrobenie pre mamicky