Qumfrage - skúsenosti
Ahojte, robite niekto s Qumfrage, ake mate skusenosti, je to ok? Vyplacaju? dakujem
@baska12
@miroslava44
u mna je uz mesiac a este stale nic myslite ze vyplacaju??? ☹ ☹ ☹
@johnyk2222 no. Len ako ho tam mam dat? miroslava44@gmail.com, to tam proste nevlezie.
@martina054 neviem a uz sa tym extea nezaoberam. Vyplatia, vyplatia. Nie tak nie. Co uz
@martina054 neviem dufam ze hej maju este dva tzydne
@miroslava44 ja nemam paypal ale co som si cital ako funguje tak paypal ani nema cislo uctu . Do kolonky kontonummer jednoducho napisete emailovu adresu (mne tam ide zadat) na ktoru mate paypal registrovany
@johnyk2222 ziadny meil ale cislo uctu tam mate dat uz to pochopte!!!!!
@johnyk2222 ty si aký si mudry sa mi zda???
@danielka228 ja viem dakujem som mudrejsi ako vasina ludi , totizto som sa naucil pouzivat google http://podpora.dgx.cz/paypal/viewtopic.php?id=143 a kopec dalsich stranok kde je pisane ze paypal nema cislo uctu
@danielka228 keby si mala problem kliknut na ten link tak tu mas reakciu administratora podpory : PayPal nepoužívá čísla účtu, ale je vázán na emailové adresy. Takže Vaše „číslo účtu“ je email, kterým se přihlašujete na PayPal (v nastavení si samozřejmě můžete přidat emailů více). uz si pochopila?
a toto je dalsia reakcia administratora podpory : PayPal účet nemůže mít „klasické“ číslo, protože to prostě není bankovní účet. A nikde, kde vyžadují platbu PayPalem, po Vás nemohou chtít žádné číslo, pouze a jen e-mail. Jinak PayPal neumožňuje převést peníze přímo z bankovního účtu.
@danielka228 aj ja som tam zadavala svoju meilovku a vosla mi tam. 16.4 som dala ziadost na odoslanie a este stale mi nic neprislo tak uvidim
@johnyk2222 a preco viacej povedali ze cislo uctu a vyplatili im ako je to mozné????
@janica2814 a co by si tak chcela ked si to zle vypisala?????
@janica2814 uz ta vyplatili
@danielka228 ale co by som zle vypisala. Precitaj si ako funguje pay pal. Kde mas ake cislo uctu na pay pale???? Pay pal mas registrovany na meilovku a na cislo karty. Nikde nezadavas ziadne cislo uctu. A aj tot ti pise za sa to vyplaca cez pay pal alebo cez to druhe co tam je uvedene. Nechapem co tu stale splietate to cislo uctu
@johnyk2222 no všetci kto pay pal máme vieme ako sa používa,ale do kolonky mi proste emailová adresa nevojde tak čo tam teda dať?
Presne. Proste, ked to tam zadam a dam potvrdit, tak mi chybaju posledne pismena, proste ich zmaze, takze mi to tazko takto vyplatia
z toho mi vypliva jedine to ze su to podvodnici a jednoducho nevyplacaju nic len zhromazduju emailove adresy. a vsimol som si ze reklamy sa tam dost casto opakuju a dost pochybujem ze by mi za tu istu reklamu viac krat vyplacali odmenu
@janica2814 cislo uctu tam mate dat skuste to ved uz som vam to pisalaoni tam davaju cislo uctu bez lomitka a na to cislo uctu vam pridu peniaze ako maju prist na meilovku to nechapem????
opýtajte sa tých ktorých vyplatili a potom hovorte ze je to podvod neveriaci tomasi!!!!!!uz ma to tu nebaví stale dookola vysvetlovat
@danielka228 no lebo tych co vyplatili tu je cele forum :D ja som iba pocul ze vyplatili jednu babu . ako pridu na mailovku? normalne , poslu vam vzor bankovky a vy si ju doma vytlacite :D pre Kristove rany lebo tak funguje paypal dufam ze sa tu nebavim s deckom...
Ja sa tak bavim na Vas...Pani daniela sama nemate ani euro z toho na ucte ale silou mocou sa navazate do ludi, me dokonca aj v sukromnej sprave...a obhajujete ako keby neviem co....pritom sama ani neviete co je to paypal...a mimochodom ja som skusala aj paypal aj ucet a nic ;)
toto som nasiel http://zarobok-z-domu.webnode.sk/zle-skusenosti... tam nizzsie je qumfrage , ma tam 407€ a nevyplatili mu
@johnyk2222 tak to je velmi zaujímave
@johnyk2222 aj tak k tomu neverím lebo su ludia ktorých vyplatili mozno ze uz skoncili ale vyplacaju to jedine viem a koncím
@janica2814 mila teta 16.4este nebola co tak tu potom klamete dnes je desiateho vy ani neviete kolkeho je???
@danielka228 este ze sme ludia neomylny.... Ja som omylna a pomylila som sa takze opravujem 16.3 som dala ziadost na vyplatenie
@janica2814 no tak este mate cas mozno este vas vyplatia
kolko mate priemerne za den? prve dva tyzdne som maval cca 10€a teraz dalsie dva mam 7€
občas sa to zniži občas zvýši potom budeš mať chvíľku aj 11 a 12€ 😉

@miroslava44 musite tam dat email , totiz to tak funuguje paypal a podla toho co som nasiel vyplacaju na konci mesiaca vacsinou 27.