Qumfrage - skúsenosti
Ahojte, robite niekto s Qumfrage, ake mate skusenosti, je to ok? Vyplacaju? dakujem
@danielka228 stale je to o tom istom koho vyplatili? nikoho už davno by tu koloval dokaz preda nik by o nič neprišiel keby ten dokaz o vyplatení tu dal a najprv sa písalo že treba 2 týždne čakať, potom že mesiac, nik vás neuráža no proste NEEXISTUJU fakty o vyplácaní ani po 2 týždnoch ani po mesiaci a ni po 2 mesiacoch nikoho nevyplatili, reklamy sa stále opakuju dookola čo ože znamenat len jedno že niekto zarába na počte zhliadnutí videí a my všetci sme mu v tom velmi pekne pomohli, každemu z nás by sa peniažky hodili no nehnevajte sa už to ozaj prehanate ak chcem silou mocou niečo takto krvopotne obhajovať muaím na to mať aj dokaz a ten ani vy ani nik iný žial nemá...
@helka107 ona je mozno tajny slovensky agent , ktory je zaplateny qumfrage a ma sirit informacie o vyplateni na slovenskych forach , lebo inu moznost nevidim 😀
@johnyk2222 he pobavilo, no ja si skor myslím,že tie peniažky asi potrebuje a je to smutne že sa takto mamičky na materských musia trápiť náš štát sa môže hanbiť 🙂
@baska12 uvidíme, mne nešlo o to aby som si zarobila na nete, však ruky nohy mam zdravé. to len niekto tu chce zarabať "miliony " na nete :D pozeraním nejakých videí a odpovedaním na otázky. najprv som dala aj ja bez jednej nuly z lomitkom a dalsie som dala bez lomitka a uvidime ze načo to príde..lebo ako už pani hore spomínala bez jednej nuly to už je iné čislo. a spoločnosť alebo niekto iný kto tie "miliony" ma poslať tak nebude vedieť :D možno sú takí inteligentní a vedia všetko :D nechajme sa prekvapiť.
Daniela. prestaňte sa navážať do ľudí nikdy vám ešt enevyplatili. tak nechapem čo sa tu rozčulujete. keď vás vyplatia tak potom sa tu budeme baviť o niečm inom a budeme vám veriť 🙂
Johnyk 🙂 neriešim tu mladú pani menm Daniela, buď nevie čitať ked každy deň sa pýta to iste, alebo je zakomplexovaná a možno platená tou strankou ako už niekto spmenul :D nechajme sa prekvapiť 27.4 :D budeme všetci radi ak nam dojde 350 € len tak v podstate za nič. skončila som tuto debatu. 🙂
ste vsetci trapni nemam slou na vas ved ked niekomu to vyplatili preco by nemali nam vyplatit????rozmyslajte ludia robia chybu nedaju tam co tam maju dat a už je chyba ved tu to som citala ze to tu davali že ich vyplatili tak na co sa tu hrate neviem iba co ma stale uražate pozrite sa na seba a potom na druhých 😀 😝 😠
ak by ste chceli mam ine zarobky a su overene napiste mi spravu a možno si nieco zarobíte
@mimik79 už vas vyplatili
práve mi doniesla poštárka 5e poukážku z inej spoločnosti, no žial zastavili pozývanie priatelov, podarilo sa mi za 5 mesiacov len zdielaním na fb...a mam to overené a mám dokaz 🙂
už vas vyplatili no vidíte nemusíte tu potom hovorit že nevyplacaju ja som vedela že vas vyplatia
@danielka228 čítajte poriadne je to ina spoločnosť a poukažka, žiadna hotovosť, qumfrage nas nevyplati, zistovala som si niečo o zahraničných prevodoch čiže môžu isť jedine cez pay pal s ktorým máme problémy,lebo nám tam nevjde,alebo č.ú. ale vo formate IBAN ktorý je ovela dlhší ako je možne do ich políčka vmestit takže nikoho nevyplatia...bohužial
@danielka228 no nie, ved som odpisala na IP, to bolo pred par dnami, mala som cca 300, este predsa nemam dozbierane, nieto este nieco vyplatene, dam vediet urcite potom
@helka107 no tak aspon nieco ste dostali ja robim klikacky kde su overene a platene riadne tak ked budete mat zaujem tak vam poslem v sprave link mam ichviac toho ved uvidíme ci vyplatia este nie je 27
HAHA :D JA SI MYSLIM ZE TU PO CASE DANIELA NAPISE ZE JEJ VYPLATILI ALE DOKAZ NAM NEDA :D istoootne! 🙂
@delila458120 pri pozerani jej prispevkov som stratil vieru v ludstvo :D
zdravím všetkých zúčastenných 🙂 tiež pozerám tie videá na qumfrage ale ked sa mi začali opakovať tie reklamy tak som začala strácať vieru....brázdila som internetom čo všetko o tej stránke najdem....žial bohu prevaha bola negatívna...aj ja som prišla na tú stránku s tým že mi jedna baba povedala o nej a že jej už raz vyplatili...ale ked som sa jej neskor začala vypytovať na to Kontonummer - čo presne tam mam napísať, povedala že nevie, že jej to vyplnal frajer...tiež som teda sama rozmýšlala čo tam mam zadať...z emailu mi ostalo len to čo je pred zavináčom a časť "@gmail.com" mi zmizla po uložení....skušala som tam dať aj ID paypalu a to zobralo v celom tvare...ešte nie som na sume 350e, taklže mam ešte čas na rozmyšlanie čo tam mam zadať aby to bolo správne...myslela som že tu nájdem odpoveď na moju dilemu, ale zjavne nič :D budem čakať či niekto priloží dôkaz o vyplatení 🙂 mám ešte kúsok nádeje ale naozaj len kúsok :-/
Ahojte ženy ja vam to hned stou nemeckou firmou visvetlim pracujem tam 1 rok plat mam 1500 euro mesačne ak mate zaujem tak stym robte ak nie nechajte to tak ine vam neporadim je to serijozne ak chcete niečo pre seba a svoju rodinu spravit tak začnite makat 😀 😀 🙂 🙂 🙂
@kalamitkajane blbost ako mozte zarobit 1500e? Qumfrage je steanka mozno2 mesiace stara,asi ste si zmylili nazov a max. denny limut je 10e,kazdy kro vie ratat si to spocita velni rychlo...
Ja mam 1500 baby ale mam pod sbeou 100 ludi 🙂 ale je to zbytocne lebo neplatia :D
Ale podla mna is daniela vytvorila novy nick :D
@kalamitkajane a vyplacaju?
@delila458120 a ty podla mna by si sa mala starart o seba
@danielka228 tak ako aj ty a predsa do ludi rypes 😉
@delila458120 no ty skor
@helka107 no co už ta vyplatili akosik si stichla
@danielka228 nieje ma do toho nic..ale toto je uz poriadna drzost...akosik si stichla? osobe ktorej nepoznate a este tak drzo a tykat?
Ked nemam co pisat,nepisem, a NIE NEVYPLATILI ma...
@danielka228 a teba uz vyplatili?
@danielka228 no dal som tam to tvoje cislo uctu bez lomky a nic mi nevyplatili , ako mi to vysvetlis?
ani mna nevyplatili

@danielka228 ja som len reagovala na príspevky z 9. marca, kde si písala, že sk číslo účtu, nečítala som celú diskusiu, tak, ak si potom písala niečo iné, prepáč...