Rádio v práci
Prosím vás, poraďte mi. Neviem, ako sa v tejto situácií zachovať. Nastúpila som do novej práce, som tam 2 týždne. A kolegovia v kancelárii, kde aj sedím počúvajú Infovojnu(konšpirátori) 4 hodiny z pracovného času. Ja som z toho na nervy. Nech si počúvajú doma. Ja som už povedala, že by sme mohli radšej pesničky počúvať ale nič. Čo robiť?
Normálne to povedz šéfovi, že ťa rádio ruší...proste sa vypne .. prinajhoršom čo sa ti môže stať ti povie aby si odišla...tak odídeš a odíď s hlavou hore ..uvidíš ako sa ti uľaví...kto chce pracovať prácu nájde ;)
proste poviem ze ma to rusi a vypina sa to. Praca je na pracovanie a nie na cirkus s radiom. Mna to napr. pri praci rusi, ci tej "rozmyslacej" alebo telefonovani. Akby mala problem kolegynka jedna druha tak zamestanvatela isto zaujme, ako pracuju ked cely den pocuvaju radio :DDDD Keby ma sef za toto poslal prec, tak sa mu podakujem a poprajem v takom "produktivnom" kolektive vela uspechov...
Inak mozu si to pustat v inej kancelarii,alebo inde a nie tam kde sa ma pracovat... a mozu tam cely den sediet s kavickou :D
Ale ved sefka sedi snami v kancelarii, pracuju a pocuvaju to. Ale mna to rusi. Ja som vcera povedala dali to tichsie, a dnes to dali tichsie takze posun. Ale po vikende na to zabudnu urcite.
A aj rusi, pocuvat harabina 3 hodiny ako tam slabikuje je uz moc
@xnatalkax kristepanebudhovanoha.
Vedúca s takouto záľubou tam zostava, takže sa to počúvať bude vždy. Priprav sa na odchod, pozeraj inú prácu a potom keď sa ti bude niečo črtať, daj slušný rozhovor, či to nemôžu počúvať cez slúchadlá a nevyrusovat okolie. Typujem že ty budeš za blbú a dajú ti to pocítiť, tak potom odídeš so vztýčenou hlavou a nech si zaucaju ha ra bi no vu dcéru.
@cacianka jasne ze som za blbu, dnes to bol gol. Tato veduca dnes mala mat pohovor, mali zapnutu infovojnu a uz jak mal dost ten novy na pohovor tak to vypla. A kolegyna, ze co to vypina a on ze mna to vyrusuje pri tom, nevie sa sustredit. A ja som sa uz ohlasila, ze coo a mna to co ma pri zaucani. Ze mna to velmi rusi. A oni ze nemam si to vsimat, ze ked sa na to nesustredim co hovoria tak mi to nemoze vadit🤬
@xnatalkax hneď si mala odpovedat: ale vadí mi to a to veľmi...nedokážem sa tu vôbec sústrediť
@marcellka32 povedala som. Ze ma to rusi, a neviem sa sustredit na pracu. A potom povedal, ze nemam rada politiku tak preto mi to vadi. Cize im to je jedno. Uplne im to je jedno ze mna to rusi.
@xnatalkax nechápem prečo to nejdeš povedat vedeniu
@marcellka32 pretoze veduca tu robi 25 rokov zakladali spolu firmu, to je zbytocne.
@xnatalkax stojí ti to za to? Psychika robí veľa
Tak toto by ťa už mohlo nakopnúť, že ťa absolútne nemusí trápiť, akú námahu si dala so zaucanim. Hľadaj prácu inde, ak máš možnosť. A hlavne čím skôr. Lebo ta je..trafí pepka. Také mrňe nepotrebuješ, bude to len horšie.
Ahoj, ja som bola v podobnej situácii. Síce to nebolo rádio ale v kancelárii som sedela sama so šéfom, ktorý si vo veľkom išiel konšpirácie a pravidelne tam mal kamošov, s ktorými o tom diskutovali. Niekedy až vulgárne rozprávali o očkovaní, o vojne, o LGBT a podobne. A ja som na taške nosila pripnutú dúhovú stužku. Vydržala som tam asi mesiac, keď šéf odišiel na služobku skončila som tam. Mala som normálne strach z neho a z práce v takom prostredí a vôbec ma nezaujímalo či je fér, že teraz týždeň nebude nikto v kancelárii. A tiež to bolo v situácii, že z predchádzajúcej práce som odišla po 3 mesiacoch. Niekedy treba proste skúšať až dokým to nevyjde.
@makulienka1 a co si povedala ze chces odist?
@cacianka ano som, a rozmyslam kazdy den ci odist.. kolegyna co ma zauca tam nebola jeden den, cize sme tam boli ja a veduca a pustila si to aj tak a este po skonceni infovojny si pustila dalsi podobne video hodinu to malo. Vobec ju to nezaujima ze ma tym obtazuje. A to vie ze politiku nemam rada lebo sa ma na to na zaciatku prvy tyzden pytali, ja som este nvecela co su zac. Je mi z toho smutno.
Pocuvat 3-4 hodiny same negativne veci nie je pre mna
@xnatalkax prečo neodides??? To sa bojíš dať výpoveď?
No neviem ako vy ale my sme mali zakázané púšťať rádio v kancli. Kto chcel mohol mať slúchadlá. Ja sa neviem sústrediť na prácu keď mi niečo vyhráva...
@marcellka32 bojim sa co bude potom. Podporu asi nebudem mat. Dalsiu Pracu mozno nenajdem hned.
@xnatalkax mňa by z toho je.blo, veru. Už by som tam nebola.
Som už poučená z minulej práce, kde som sa trápila 15 mesiacov. Nerob rovnakú chybu, lebo sa zbláznila a utrapiš a nestojí to za to. Už dávno si mala rozhodiť siete, hneď ako sme ti to radili, hľadať niečo iné. Osloviť všetkých či o niečom nevedia, a tresnut dverami. Istp , profesia, aj tu na MK je skupina.
Nech sa oni otravujú do zbesnenia, ty máš zdravý rozum tak ho použi.
Kým si v skúšobnej ! Využi to 🙏🙏🙏.
Pozor, už ti skúšobná končí ! hľadaj inde

@cacianka oktober