icon

Rádio v práci

xnatalkax
21. júl 2023

Prosím vás, poraďte mi. Neviem, ako sa v tejto situácií zachovať. Nastúpila som do novej práce, som tam 2 týždne. A kolegovia v kancelárii, kde aj sedím počúvajú Infovojnu(konšpirátori) 4 hodiny z pracovného času. Ja som z toho na nervy. Nech si počúvajú doma. Ja som už povedala, že by sme mohli radšej pesničky počúvať ale nič. Čo robiť?

Strana
z4
cacianka
10. sep 2023

@xnatalkax to ako ?! 3 mesiace, teda max prvý októbrový týždeň končí.
Začala si v júli, tak +august +september .
Neviem aké máš vzdelanie, profesiu, veď kľudne napíš na koni a poziadaj tu baby o pomoc. Moderujem skupinu Voľné pracovné miesta, daj si inzerát ( podľa pravidiel), aj inde aj tu ti poradíme.

xnatalkax
autor
10. sep 2023

@cacianka 3 mesiace je skúšobná nie? 10.7.- 10.10.

cacianka
10. sep 2023

@xnatalkax áno, 3. Ale neviem ako máš v zmluve, lebo 3 je max skúšobná doba, bacha aby nebola do 30.9.

makulienka1
11. sep 2023

@xnatalkax šéfovi som nepovedala nič keďže tam nebol. Len som mu poslala mail že končím v skúšobnej dobe a potom som si vymazala pracovné konto. Nechcela som s ním mať už vôbec nič spoločné. Na osobnom, kam som výpoveď niesla, som otvorene povedala, že šíri proruské a antivaxerské názory a že je mi nepríjemné pracovať v takom prostredí.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
xnatalkax
autor
18. sep 2023

Prosim vas a v skusobnej dobe mam dat ako vypoved , 3 dni pred datumom kedy chcem skoncit? To si neviem predstavit dat vypoved a este snimi tam sediet 3 dni 🫣 vsak to bude hrozne co ma budu zaucat ked uz idem prec 😅

cacianka
19. sep 2023

@xnatalkax nedávaš výpoveď, iba oznamuješ ukončenie pracovného pomeru v skúšobnej dobe. Za tie 3-4 dni si vybav lekára na priepustku, aj keby si išla ako doprovod mame - nikto nemusí vedieť či bolo treba, vyčerpaj alikvotnú dovolenku ak máš nárok,, poupratuj si šuflíky, alebo bežne pracuj jednoduché práce čo doteraz a vieš aj sama.
ak podáš nap.dnes, poobede, nezabudni si vytlačiť minimálne 2 rovnopisy, stačí 1ks odovzdať , podpis o prevzatí na tvoju kópiu, a do piatku vydržíš.

Strana
z4